ingyenes webstatisztika
Őskori horror (2022) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Őskori horror (2022) online teljes film magyarul


  • Őskori horror

Egy kis hajó egy nyers és kietlen táj partjaihoz ér. Egy hatfős csoport küzdötte át magát a keskeny tengeren, hogy új otthont találjon. Éheznek, kétségbeesettek, és 45 000 évvel ezelőtti világban találják magukat. Először is menedéket kell találniuk, ezért a tundra pusztaságán át elindulnak a távoli hegyek felé, amelyek a túléléshez szükséges barlangokat ígérnek. De amikor leszáll az éjszaka, a várakozás félelemmé és kétségekké változik, mert rájönnek, hogy nincsenek egyedül. A rémisztő hangok azt sugallják, hogy valami szörnyűség garázdálkodik ezen a tájon, valami, ami megölheti vagy elrabolhatja őket. Miközben a csoporton belüli kapcsolatok megromlanak, egy fiatal nő elszántsága felfedi a túlélés érdekében tett szörnyű tetteket.


Felhasználói értékelés:

5,0 pont / 4 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    Andrew Cumming
  • Színészek:

    Iola Evans
    Arno Lüning
    Rosebud Melarkey
    Tyrell Mhlanga
    Chuku Modu
    Luna Mwezi
    Safia Oakley-Green
    Kit Young

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 1018
Hely: Gibbonföld

1 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2024-06-12 14:41-kor:

Talán 2 hónapja láttam, angol felirattal. Már vártam jó ideje. Sajnos csalódtam.

Spoiler!!!
Alapvetően nekem csalódás volt. Mármint a trailerek alapján szerintem egy amolyan sci-fi-s, misztikus horrort igért. Ahol egy nem evilági lény ellen harcolnak. Aztán meg ugye kiderült, hogy nem ez a helyzet. Pedig voltak előjelek, amik akár tényleg valami idegenre is mutathattak volna. A fekete folyós anyag, illetve hogy a sötétségben nagyon ügyesen, gyorsan mozog, mintha látna mindent. Egy ember nem lát a sötétben, bármennyire is akarja. Az ereje, illetve ahogy Adem-et elég szépen elintézte.
Nem hiszem el, hogy az egész vidéken semmi élelmet nem találtak. Az erdő is üresnek tűnt. Ami lehetetlen. Vagyis nem lenne az, ha tényleg valami idegen lenne ott.
A végső indok, hogy miért történt az egész, szerintem egy hülyeség. Mármint elrabolták, csak hogy megmentsék? Wat? Tudom, hogy az egymás közötti kommunikáció nehézkes lett volna. De mivel mindkét csoport tudott beszélni, valamennyire ki tudták volna magukat fejezni. A végén nem is lett volna feltétlenül muszáj meghalnia pl Geirr-nek, vagy a másik neandervölgyinek. És aztán maradtak ketten. Azután mi lesz? Mennek vissza, amerről jöttek?

Ha ezt valami földönkivüli lénnyel csinálták volna meg, szerintem hatalmas film lett volna. De igy viszont logikátlan, érthetetlen, nem realisztikus. 10/5-öt adok rá. Nézhető film. Egy ilyen valószinűleg kis stábbal, kevés szinésszel leforgatott filmtől ez nem rossz. De nagyon kár érte. Emlékszem, asszem 2021-ben (vagy talán 2020 végén?) találkoztam vele, akkor még The Origin cimmel trailerben. Megfogott az időszak, a hangulat. A sötétségre épitettek, ami működött. Mert az ember sz.rt sem lát a sötétben, a fákja tüze nélkül rettegünk, mindenhova szörnyeket, démonokat, rémséges vadállatokat képzelünk. Amik lehet, hogy ott is vannak amúgy. De ez sokkal többet igért. Lehet másoknak nem ez lesz a véleménye. Viszont szerintem ez csak egy közepes film. A látvány szép, a táj, a sötétség patent. De ami a történések mögött van, nem elég. Nekem a sötétség sokkal rémisztőbb volt, mint ami valójában. Ezért világitjuk meg a világunkat. Félünk attól, amit nem látunk, amit nem ismerünk, amit nem tudunk megmagyarázni. Bár betettek volna egy alient!



1 0


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×