ingyenes webstatisztika
Felhasználó adatlap - Online filmek és sorozat adatlapok - Mozicsillag - j9n5s91

j9n5s91


j9n5s91 képe


Mostani állapot: Online
Helység: Gibbonföld
Nem: fiú
Kor: 32 éves
Párkapcsolat: Nem vagyok foglalt
Barát jelölés Üzenet küldése
Vélemények száma: 1016
Fórum hozzászolások: 0
Barátok száma: 0
Awards pontok száma: 52
Regisztráció dátuma: 2019-04-09
Felhasználói státusz: Free Member

Barátaim

Nincsenek barátaim.

Kedvenc film adatlapok

Összes megtekintése

j9n5s91 Bemutatkozása

Hali! János vagyok! Már jó pár éve nézek filmeket, sorozatokat. Szinte minden témában vannak kedvenceim. Nagyjából 2008-2009 óta figyelgetem a filmes-sorozatos oldalakat.


Kedvenc zenekaraim és előadóim

Nickelback, Linkin Park, Good Charlotte, Coldplay, Papa Roach, Simple Plan, Sum 41, Green Day a kedvenceim. De amúgy mindenevő vagyok. Mindegy, hogy mi a zene műfaja, stílusa. A lényeg, hogy szimpatikus legyen.


Kedvenc foglalkozásaim

Régebben eljártunk focizni haverokkal. De mostanában már nincs kivel. Sajnos már inkább online tolják azok, akik régebben még a lábukkal rúgták volna a bőrt, a való világban. Jelenleg az online filmeket és - sorozatokat nézem. Animék is jöhetnek. Meg a számítógépes játékok is az időtöltésem részét képezik. Pár hónapja itthon súlyokat emelgetek, illetve saját testsúlyos edzéseket tolok.


Kedvenc ételeim és italaim

Mindenevő vagyok. Szeretem az egyszerű ételeket. Lehet sok zöldség, vagy éppen anélkül is. A zsíros ételeket igyekszem kerülni. Pár hónapja nem iszom semmilyen alkoholt. Mert az a kis "pozitiv" hatás mellé több negativ társul. És igy nem éri meg az egész. Jelenleg ha lehet annak venni, akkor a radlereket szoktam fogyasztani, de ritkán.


Felhasználó Kereső


A funkció használatához be kell jelentkezned!

×