ingyenes webstatisztika
Atlas (2024) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Atlas (2024) online teljes film magyarul


  • Atlas

Egy sötét jövő, ahol egy mesterséges intelligenciával rendelkező katona úgy dönt, hogy a háborút csak úgy lehet megszüntetni, ha kipusztul az emberiség.


Felhasználói értékelés:

8,3 pont / 13 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    Brad Peyton
  • Színészek:

    Jennifer Lopez
    Simu Liu
    Sterling K. Brown
    Gregory James Cohan
    Abraham Popoola
    Lana Parrilla
    Mark Strong
    Briella Guiza
    Adia Smith-Eriksson
    Logan Hunt
    Jared Shimabukuro
    Ashley J. Hicks
    Paul Ganus
    Zoe Boyle
    Howland Wilson
    Justin Walker White
    Michelangelo Hyeon

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

Dockypapa képe
Hozzászólások: 717
Hely: Budapest

0 0 Dockypapa ezt a véleményt írta 2024-05-31 19:37-kor:

Ezelőtt 10-15 évvel nagyot szólt volna. Ma csak összehordott kliséhalmaz, némi MI paranoiával fűszerezve.
Tiniknek, vagy tinik szellemi szintjén élőknek biztosan bejön, de ahogy írta valaki, egy idő után érdektelenné válik az egész, s már alig várjuk, hogy a folyton hisztiző Lopez pórul járjon, s belássa, hogy csakis az MI által marad életbe, stb. A karakterek kidolgozatlanok, a cselekmény egyszerű, mint a faék. Nem hasonlít ez az Alkotó c. filmre, maximum egy képregényre, amiben szintén az MI a központi téma.
A virágos jelenet a bolygón a giccs netovábbja, amit a végén még képesek fokozni.
A logikátlanságokra kár kitérni, nem azokon csúszik ez a film az átlagos (vagy alatti) szintre.
"Örülök, hogy nem moziban néztem meg" - kategória.
Nagy jóindulattal 5 pont (Lopez azért Lopez, na.... :) )



0 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 1013
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2024-05-25 16:48-kor:

Spoiler!!!
Amilyen rosszul indult, úgy javult fel a végére. A látványra nem lehetett panasz. Olvastam kritikát, hogy a CGI nem mindenhol szép. Én nem elemzek ki minden képkockát, szóval nem érdekelt, illetve nem vettem észre. Lopez karaktere idegesitő volt. A végére azért feljavult, és legalább az elviselhető szintet elérte. Az ember-MI viszonya sok filmben téma. De az itt lévőt a tavalyi Az Alkotó-hoz hasonlitanám. De az ember ilyen. Az élettelent is felruházza olyan tulajdonságokkal, ami az élőket jellemzi. Illetve úgy kezd kötődni egy tárgyhoz, mintha az élő volna. Mint Atlas karaktere, egy sérült, lelkileg nyomorult személy alapból szomjazza a kapcsolatot. Csak nem tud senkinek sem megnyilni. Legalább Smith segitett neki ebben.

10/6  Az akciók, a nagy robotok, amikben mindent is sz.rrá lehet lőni/verni, a különleges idegen bolygó élővilága (ha csak 1 növényt mutatott közelebbről, de amúgy biztosan tele van izgalmas és érdekes élőlényekkel), az ember-MI téma, mert engem érdekel, és mert aktuális. Ha Atlas karaktere nem lett volna ilyen unszimpatikus, akkor ez jobb lehetett volna. De igy csak egy közepesnél kicsit jobb film. Rosszabbra számitottam, és már a film elején látottak alapján megkezdtem egy lefikázó iromány/értékelés irását. De a vége nálam megmentette a filmet. Ezért kapott a 4 helyett 6 pontot. A Gizgaz mindenesetre jól birja a földi környezetet. Remélem, hogy képes túlélni, és lehet belőle több is, mert miért ne. Nekem kéne egy. Szerintem szép.



0 0

rezolee képe
Hozzászólások: 15
Hely: Hungary

2 0 rezolee ezt a véleményt írta 2024-05-25 13:19-kor:

Istenem! Már 20 perc után ki akartam kapcsolni, de erőt vettem magamon, és reméltem, hátha jobb lesz, de percről percre csak fogyott a türelmem. A végét nem néztem meg, egyszerűen nem bírtam tovább az ömlengést. 
 Ez egy jó film lehetett volna, egy jó történet, de nem Lopezzel. 2 órán keresztül csak üvölt, sipákol, rinyál, bőg és hisztizik. Ez egy szar... 

 Nálam ez 1/10 és senkinek sem ajánlom...



2 0

Yossuan képe
Hozzászólások: 31
Hely: Galway

0 0 Yossuan ezt a véleményt írta 2024-05-25 03:00-kor:

Nálam 7-es ez a film, jó a történet, és a vége nagyon érzéki lett, de a cselekményt ahogy viszik, néha túlkapkodott, jobban be lehett volna osztani a játékidőt hogy ne legyen elhúzódott az epilóg, és inkább a cselekmény meg a felvezetés legyen kicsit jobban kitöltött. Sőt ez talán egy sorozatnak jobban elment volna, filmnek nagyon összecsapott. 



0 0


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×