ingyenes webstatisztika
Nincs, aki megmentsen (2023) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Nincs, aki megmentsen (2023) online teljes film magyarul


 • Nincs, aki megmentsen

Brynn Adams egy kreatív és tehetséges fiatal nő, akit elidegenítettek a közösségétől. A magányos, de mindig reménykedő Brynn vigaszt talál annak az otthonnak a falai között, ahol felnőtt – egészen addig, amíg egy éjjel különös zajokra nem ébred, amelyeket határozottan földöntúli betolakodók okoznak. Ezután egy akciódús összecsapás következik Brynn és egy sereg földönkívüli lény között, akik fenyegetik a jövőjét, miközben arra kényszerítik, hogy szembenézzen a múltjával.


Felhasználói értékelés:

6,5 pont / 8 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

 • Rendező(k):

  Brian Duffield
 • Színészek:

  Kaitlyn Dever
  Elizabeth Kaluev
  Zack Duhame
  Lauren L. Murray
  Geraldine Singer
  Dane Rhodes
  Daniel Rigamer
  Evangeline Rose
  Dari Lynn Griffin
  Gabrielle Bordlee
  Tenaj L. Jackson
  Emani White
  Nathalie J. Alarcon
  John Cortes
  Ginger Cressman
  Rose Bianca Grue
  Bridget Malbrough
  Devyn Sandidge

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
 • Ne küldj spamet.
 • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 920
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2023-10-17 15:55-kor:

Valószinűleg ez egy olyan film, ami inkább azoknak való, akik tudnak a dolgok mögé nézni/látni. Akik inkább az elvontabb filmeket szeretik. Talán még van benne társadalomkritika is. Nem is tudom. De nekem valahogy nem nagyon tetszett.

Spoiler!!!
A lények a tipikus "kis" zöld (szürkészöld) idegenek az égből. Nagy fej és - szemek, vékony végtagok. Bónusznak pszichikai képességek. Nem tudni, hogy mi volt a céljuk ezzel az emberrablósdival, és hogy a nő miért volt számukra különleges? Hiszen nem cserélték ki. De persze lehetne akár úgy is értelmezni, hogy a vége csak a nőci fejében van, és ő is valami üresfejű, aki felett átvették az uralmat. És talán az elméje legméllyén valami védett kis lyukban létezik, egy számára idealizált helyszinen. Ahol minden a neki tetsző módon zajlik.
A lények amúgy nem néznek ki rosszul. De semmi extra. Bár nem értem, hogy miért kellett a pókszerű izé, akis törpe féle? A nő valami őrült volt, vagy mi? Kiderült, hogy miért lett olyan amilyen. De szerintem amúgy is fura volt, a rossz értelemben.

10/4
A sztorit nem tudom hova tenni. De se nem izgalmas, se nem ijesztő. Ez egyáltalán nem horror. Youtube-on láttam valami videóban, mint jó film. Hát ez messze van attól. Próbálkoztak, de szerintem nem tudták, hogy mit akarnak. Ha horror lett volna elsődlegesen, akkor annak semmilyen. Ha valami sci-fi-nek szánták, akkor annak közepes. Mondjuk. Thrillernek sem éppen erős, azért nem volt meg a hangulat sem. A helyszin számomra olyan volt, mintha az USA Déli-Középső részén, azon a kukoricás területen a 60-as, 70-es években játszódott volna a film. De ugye a modern kocsik, meg a miegymás ezt az érzetet egyből eltűntette. Kár, pedig lehetett volna ebből egy nem rossz film is, akár. Igy csak egy újabb semmi, amire elment a pénz.0 0

csabi7525 képe
Hozzászólások: 64
Hely: Bács-Kiskun megye

0 0 csabi7525 ezt a véleményt írta 2023-09-30 12:31-kor:

Nem láttam jönni ezt a filmet, ez nekem egy nem várt ingyen ajándék lett. Nem szokványos, sci-fi, nehezen emészthető kiváló látványvilággal.. Bevallom rákerestem a rendező által ermagyarázott befejezésre. Összességében régóta vártam ezt a filmet csak nem tudtam röla. 8 pont.0 0


Részletes Kereső
A funkció használatához be kell jelentkezned!

×