ingyenes webstatisztika
Fekete Démon (2023) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Fekete Démon (2023) online teljes film magyarul


  • Fekete Démon

Paul Sturges Mexikóba viszi a családját, hogy megvizsgálja a cége tulajdonában lévő olajfúrótornyot. Amikor kiérnek, a fúrótornyot szinte teljesen elhagyatottan találja. Már csak néhány rémült munkás maradt ott, akik elmondják neki, hogy többször megtámadta őket egy félelmetes cápa, ami egy mexikói legenda része. Mivel a fúrótorony a vízbe süllyed, a cápa pedig rájuk vadászik, ki kell találnia, hogyan maradhat életben, és hogyan őrizze meg családja biztonságát.


Felhasználói értékelés:

5,5 pont / 2 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    Adrian Grunberg
  • Színészek:

    Omar Chaparro
    Bolivar Sanchez
    Carlos Solórzano
    Josh Lucas
    Fernanda Urrejola
    Venus Ariel
    Raúl Méndez
    Arturo Duvergé
    Luis del Valle
    Omar Patin
    Héctor Jiménez
    Edgar Flores
    Emilio Vásquez
    Julio Cesar Cedillo
    Jorge A. Jimenez

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 1002
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2023-10-03 19:49-kor:

Ja igen, kimaradt: a feliratok elég nyersen forditottak voltak. Sokszor össze-vissza. Hol Paul, hol Pál pl. Volt, hogy magázta a feleségét, és az is őt, meg a gyerekeket is. Fura volt, mert néhol kellett értelmezni, mit is akar mondani az adott helyzetben a személy. Mert a felirat kicsit máshogy mondta, amit nem nagyon mondunk, ha értelmesen akarunk beszélni. Na de ez legyen a legkisebb gond, nemde?



0 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 1002
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2023-10-03 19:44-kor:

Nem volt ez nézhetetlen. De azért ennél össze tudtak volna dobni jobbat is.

Spoiler!!!
Persze, a Meg 2 farvizén próbáltak evezni. Szerintem mindenki ahhoz hasonlitja. És hát alulmaradt. A cápától sajnálták a kamerát, keveset mutatták. Az animálása is gyengécske volt. A sztori sem túl erős. Először azt hittem, hogy a srác miatt van az egész (elvette a bábut az oltárról vagy miről). De hát ennél komolyabb dolog volt a ludas. A dialógusok/viták furák voltak. Erre sem forditottak túl nagy hangsúlyt. Az első kb 20 perc majdhogynem felesleges volt. Családi dráma, mondjuk egy nyaralásnak indult. Csak a megszervezésről feledkeztek meg.

10/4
Láttam ilyen 2023 eléggé várt filmjei videót, és ez is ott volt közöttük. Ha csak ilyeneket tudnak nyújtani, akkor milyen lehet az, amit egyáltalán nem várnak az emberek? Kár, pedig talán jobban is belemehettek volna az azték mitológiába, az istenek dolgaiba, és esetleg a démon sem csak valami misztikus szörny lett volna hanem egy jelentős csapás. Ha unatkozol, akkor meg lehet nézni, de vannak benne blődségek.



0 0


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×