ingyenes webstatisztika
Pókember: A Pókverzumon át (2023) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Pókember: A Pókverzumon át (2023) online teljes film magyarul


  • Pókember: A Pókverzumon át

Miles Morales visszatér az Oscar®-díjas Spider-Verse saga következő fejezetéhez, egy epikus kalandhoz, amely Brooklyn teljes munkaidős, barátságos szomszédságában lévő Pókembert átviszi a Multiverzumban, hogy egyesítsék erőiket Gwen Stacy-vel és a Spider-Verse új csapatával. Emberek, hogy szembeszálljanak egy gazemberrel, aki erősebb, mint bármi, akivel valaha is találkoztak.


Felhasználói értékelés:

7,4 pont / 7 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    Joaquim Dos Santos
    Kemp Powers
    Justin K. Thompson
  • Színészek:

    Shameik Moore
    Hailee Steinfeld
    Oscar Isaac
    Jake Johnson
    Issa Rae
    Brian Tyree Henry
    Luna Lauren Velez
    Rachel Dratch
    Daniel Kaluuya
    Taran Killam
    Michael Rianda
    Andy Samberg
    Jason Schwartzman
    Karan Soni
    Amandla Stenberg
    Jorma Taccone
    Shea Whigham

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

Rikimester1 képe
Hozzászólások: 76
Hely: Dánia

0 0 Rikimester1 ezt a véleményt írta 2023-10-29 01:06-kor:

Húúúúúúú, de kibebaszott jó film!!!!!!!
Én még néztem volna. :P
Ha az Igazság Ligája 4 óráját ki lehet bírni, akkor simán egybe is gyúrhatták volna ezt is a harmadik résszel, hogy egy hosszabb, ám egy rész legyen. :)
Na, mindegy, várjuk a folytatást! 



0 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 982
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2023-07-05 19:45-kor:

Felülemelkedtem a negativ érzéseimen. Nagyjából. És végül is jól tettem.
Csodálkozom, hogy senki, de SENKI sem füzött hozzá semmit a filmhez. Pedig kijött már több mint 1 hónapja.


Hosszú Spoiler!!!
Tényleg olyan, mint amilyennek elmondták. Nem nézhetsz félre, mert akkor már csomó dologról le is maradtál. Nagyon pörgős, mindig történik valami. Ez a film is több mint 2 óra. A felénél azt hittem, hogy ez a Folt majd nagyot odacsap a végén. Aztán meg már vége is lett, és kiderült számomra, hogy ez csak egy első része valaminek. Mondjuk második, de az elsőt én egy külön álló valaminek veszem most. Na igy kell eladni egy harmadik részt, már jó előre. A nép bekajálja, és már jöhet is az a 3. rész. Nem mondom, hogy ez rossz, de azért elég alattomos dolog a készitőktől. Hogy egy részt be sem fejeznek, tényleg hagyják ott lógni. Mégha az egy Pókember-film, akkor is genyóság. De meg tudom érteni. Ennyi mindent 1 filmbe nem tudtak volna belesüriteni. Mármint ha a cselekménybe még Foltot is jobban beleszőni, lehetetlen lett volna. Na meg még van ott más is.

Összességében jónak tartom a filmet. De nem olyan jónak, mint amilyen az első rész volt. Arra asszem 9-et adtam. Ez 7. Mert a képi világával még mindig nem vagyok kibékülve. Itt mindent is összekutyultak, a Multiverzum cimszó alatt. De ez nem szentesithet mindent. Ennyi inger feltétlenül szükséges volt? Már ezek nélkül nem lehet jó filmet csinálni? Mi lesz a legközelebbiben?! Bele sem merek gondolni. Mert biztos vagyok abban is, hogy rá fognak pakolni még egy lapáttal. De meddig lehet ezt fokozni? Mikor fogják elérni azt a szintet, amikor már csak egy tömény epilepszia rohamot adnak csak. Ha ez sem az volt már. Nem tudom. Ez is már egy olyan szint, ami sokaknak egyszerűen értelmezhetetlen. Hiszen annyi mindent a szemünk elé dobálnak, hogy egyszerűen nem tudjuk értelmezni. És ez nem is lenne szükséges nekünk. Kevesebből is tudnának jót alkotni. De az elvárások, és a technika... A mai fiatalok (akiket gondolom megcéloztak) már kb nem tudják elképzelni a dolgokat ezek nélkül. És ezért én kicsit szomorú vagyok.
Hasonló volt ez, mint a Tom Holland féle Nincs hazaút. Ami '21-es. De ott is már a Multiverzum, ami meghatározta a mindent is. És vehetjük úgy, hogy az is itt van, ebben a mostani filmben. Mert adtak képeket a régi, jó öreg Pókember 1-ből is, ahol Tobey Maguire nyomta. Meg többet is. Nem láttam semmit Holland-ről itt, de akár az egyik képkocka ott a Pók Multiverzumos térképről mutathatott róla is valamit. És akkor még a Bosszúállók nem is voltak sehol. A nagy elemzők majd minden képkockát kielemeznek, és átvizsgálnak. Ha nem tették meg.
Szóval már minden összeér mindennel. Kb alig lehet tudni, hogy mi van most, mi volt tegnap. Mi lesz holnap. Vagy hogy van-e ezeknek értelme. Mert már nem kell sztori. Nem kell eredet. Nem kell semmi. Hiszen jön majd úgyis egy film, ami át irja azt is. A Pókember, mint karakter, megszűnik. Vagyis átalakul (ahogy a filmben is van végtelen számú Pókember). Jön helyette egy nagy katyvasz, ami tartalmaz tényleg mindent. Egy véget nem érő... végtelenséget. Ténylegesen. A Franchise-nak jót tesz, a boltokban megállithatatlanul özönlenek majd a Pókember pólók, meg miegymás. Mert végtelen karakter van. Mindről mehet egy újabb termék. A robotban ülő csajszi? Jöhet. A Szellemlovas Pókember? Miért ne? A bicepsz-bajnok nyolclábú? Persze, ő is. És ugye ott van a terhes pók, meg a férje (aki spoiler!!! rossz).  Mindig jön valami, ami a már lezárt dolgot tovább fogja vinni. És számomra ez a legnagyobb fájdalom és szomorúság. Hogy semminek sincs vége. Örökös folytatások jönnek majd. Persze tudom. Egyszer majd a Pókember- gépezet is besz.rik, a nép rá fog unni. De mikor lesz az...

Bocsi a hosszú regényért. De ez már kikivánkozott. Tényleg nem rossz (sőőőőőt jó) film. De ez már egy olyan szint, ami nálam sok.



0 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 982
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2023-06-02 17:41-kor:

Hát kicsit meglepett ez a képi világ. Mármint az előző rész szerintem szebb volt. Lehet hogy direkt csinálják ebben a képregényes/rajzolt látványban. De igy meg olyan érzete van, hogy nem akarnak minőségi képi világot mutatni, csak valami gyerekes rajz izét. Félreértés ne essék! Az előző is hasonló volt, de mégis szebb. Ez igy számomra csalódás. 10 percet birtam egyenlőre, most ez nekem nem megy. Szeretem az animációs filmeket/animéket. De rühellem, ha valamit direkt ledegradálnak, lebutitanak, leegyszerűsitenek annyira, hogy az már fáj. Úgy érzem, hogy hülyének néznek. Hogy "ez is jó neked, te paraszt f.sz, mert ennyit érsz". Ez olyasmi. Vissza fogok térni még egyszer, de kicsit később. Most ehhez egyszerűen nincs hangulatom, nem tudtam élvezni. Nem is értékelném. Nem tűnik rossznak pedig. Talán velem van a baj.



0 0


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×