ingyenes webstatisztika
Behind the Curve (2018) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Behind the Curve (2018) online teljes film magyarul


  • Behind the Curve

Ismerjék meg a valódi lapos Föld hívőket, az emberek egy kis, de egyre növekvő csoportját, akik szilárdan hisznek az összeesküvésben, hogy elhallgassák az igazságot, miszerint a Föld lapos.

  • Játékidő:

    96 perc
  • Kategoria:
    Dokumentum, 2018
  • IMDB Pont:

    6.5
  • Beküldte:

    laci888
  • Nézettség:

    2439
  • Beküldve:

    2023-03-29
  • Vélemények száma:

    2
  • IMDB Link

Felhasználói értékelés:

0,0 pont / 0 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    Daniel J. Clark
  • Színészek:

    Mark K. Sargent
    Patti Sargent
    Hannalore Gerling-Dunsmore
    Joe Pierre
    Spiros Michalakis
    Scott Kelly

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 993
Hely: Gibbonföld

1 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2023-04-17 12:12-kor:

Ha ezt mondjuk egy amazóniai indiánnak magyarázza, az elhiszi. Mert nem tud erről a témáról semmit.
De most őszintén! Melyiknek van nagyobb esélye? Hogy a Föld gömb alakú, vagy az hogy lapos? És a lapos Földről miért nincsenek képek? Mármint csak annyi volna a dolga mondjuk egy lapos Földben hivő nagyon gazdag emberkének, hogy egy megfelelő eszközt feljuttasson az űrbe, és akkor le lehetne fotózni. Nem volna olcsó. És tutira van pár gazdag csóka is akik ezt elhiszik és be akarnák bizonyitani.
De amúgy is. A Nap ha a lapos Föld felett van, akkor mindenhol világitania kéne. És ha lemegy a lapos Föld alá, akkor meg mindenhol sötét volna. Most itt a net. Ha valaki reggel 5-kor csinál egy napfelkeltés képet Japánban, és elküldi neked, itt Magyarországon még javában sötét van.
Akit érdekel a téma, az szerintem bátran megnézheti. Én 10 percig birtam. Csomó hülyeség van, amit az emberek elhisznek. Szerintem ez is az. De az a helyzet, hogy rengeteg dolog lehet, amikben 100%-ig biztosak vagyunk most, de közben meg nem úgy van. Szóval ha igy nézzük, akkor meg lehet érteni ezeket az embereket. De az élet nem egy ki.aszott össeesküvés-elmélet, ami csak azért van, hogy Gipsz Jakabot sz.passág az idegenek. Vagy bárkik. Mi a rák értelme volna a kupolának? Miért akarnák eltitkolni azt, és helyette a gömböt népszerűsiteni? Nincs értelme ennek.



1 0

nil-nocere képe
Hozzászólások: 201
Hely:

0 1 nil-nocere ezt a véleményt írta 2023-04-21 15:34-kor:

Szvsz itt egyáltalán nem arról van szó, hogy kinek van igaza vagy mi az igazság vagy a nagyobb valószínűség: a lapos vagy a gömbölyű. Éppen ezért tökmindegy, hogy milyen bizonyítékot hoz valaki, a másik fél soha nem fog neki hinni vagy elfogadni az érveit.
Itt ugyanis arról van szó, hogy tagadom az általánosan elfogadott nézeteket - bármi is legyen az! -, különösen, ha azokat az állam, a fősodrat, az akadémia, a közoktatás, stb is képviseli. Teljesen mindegy, hogy miről van szó: ufókról, orosz-ukrán háborúról, a Föld alakjáról, a gluténról, az aszpartámról, a kovidról, stb. Tehát a tagadás, az ellenállás a lényeg, bármilyen eszeveszett is az. Ennek pedig az oka a világban jelenleg folyó mértéktelen és agresszív sulykolás: a reklámözön, a propaganda, az emberek gondolkodásának totális befolyásolási kísérlete. Ez ösztönösen kiváltja az ellenállást.



 

0 1


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×