ingyenes webstatisztika
Rooney (2022) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Rooney (2022) online teljes film magyarul


  • Rooney

A ROONEY egy lebilincselő hosszúságú dokumentumfilm, amely példátlan hozzáférést biztosít egy globális sportsztár és Anglia valaha volt legnagyobb csatárának életéhez és karrierjéhez. Ez egy kiváltságos pillantás Wayne utazásának meteorikus felemelkedésébe, a szerény kezdetektől a World Sport egyik legikonikusabb névjéig.


Felhasználói értékelés:

8,0 pont / 1 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    Matt Smith
  • Színészek:

    David Beckham
    Sven-Göran Eriksson
    Rio Ferdinand
    Thierry Henry
    Oliver Holt
    Jeanette
    José Mourinho
    David Moyes
    Gary Neville
    Jonathan Northcroft
    Cristiano Ronaldo
    Coleen Rooney
    Wayne Rooney
    Wayne Snr
    Paul Stretford
    Tony
    Clive Tyldesley
    Arsène Wenger

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 988
Hely: Gibbonföld

1 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2023-01-11 11:22-kor:

Spoiler!!!
Elég részletes, és szókimondó volt a film. Bár ez tényleg jellemző volt Rooney-ra.
Emlékszem halványan a 2006-os VB-re. Az angolok elég ötlettelenül, lélektelenül játszottak. Asszem a portugálok ellen Pl Gerrard egyszerűen gyenge volt. Gyengén passzolt, mintha a pályán sem lett volna. Jól lőtt akkor is, de akkor semmi sem jött össze. Remélem azon a meccsen volt ez, de nem vagyok biztos benne. A 2010-es VB-nél is azt várták az angolok, hogy most majd megnyerik. Ez sosem így működik. Rajtuk kívül ugyanúgy ott van még 3-4 olyan ország csapata is, amelyek simán megnyerhetnék a VB-t. Én sosem szerettem azt, ha a szurkolók egy gyenge szereplés, hullámvölgy miatt pl mezeket égetnek, a játékosokat gyalázzák, vagy még rosszabbakat csinálnak. El kell fogadni, hogy a dolgok nem fognak megtörténni csak azért, mert Te ezt akarod.
Nem olyan megosztó személyiség, mint mondjuk Ibra, vagy esetleg Anelka. De azért néha tűllőtt a célon. Volt, hogy kicsit túlzottan is agresszív volt. Azért a másik golyóit megtaposni még akkor sem elfogadott, ha éppen rossz kedved van. Szerintem abban volt direktség. De Rooney is talán túl hamar lett sztár. Messiásként kezelték néha, a legjobb angol játékosnak mondták már 2006 körül is. Azért 20- 21 évesen ezt nem lenne szabad mondani. Ott voltak nagyobb nevek is, akiknek már hosszú évek pályafutása és tapasztalata volt a hátuk mögött. Gerrard, Terry, Beckham, Ferdinand, stb. De erről a szurkolók és a média is hajlamos megfeledkezni. És ha egy embernek nem megy, akkor még mindig ott van legalább a másik 10 ember, akik ezen változtathatnak. Ha valakire ekkora nyomást raknak, mindig eljön az a pillanat, amikor már nem bírja és összeroppan alatta.
A majdnem eligazolása az meg a sikertelenség érzése, illetve ugye a rossz döntés. A VB után valószínűleg úgy érezte, hogy megint várhat 4 évet, és a jelenlegi erős keret nem biztos, hogy jobb, vagy legalább ennyire jó keret lesz. Meg persze az ellenfeleké sem lesz ugyanilyen. Meg nem 100%-osan elmenni egy VB-re sem éppen jó dolog. A szurkolókat ez nem nagyon érdekli. Nekik eredmény kell. A játékos meg sokszor tegyen bele 110-120%-ot is. Az mindegy, hogy ez rossz hatással lesz a későbbi játékára. Most, itt ez nem számít. Furcsa lett volna City-s mezben látni. És kétségtelenül a szurkolók kicsinálták volna, mert az hatalmas árulásnak minősül. Számos sztárnál felröppentek hasonlók. Messi-nél még asszem a 2010-es évek elején is, Ronaldo-nál szintén. És még sokaknál. Mindenkinek vannak gyengébb időszakai, amikor a kilábalást egy drasztikus váltásban is láthatják. Van aki meglépi ezt, van aki nem. És lehet hogy a váltás a jó döntés, de ez nagyon bonyolult és komplikát dolog.
A film 10/8   Elég részletes, bár inkább Rooney fiatalabb évein volt a hangsúly. A pályafutása végéhez közeledve kevesebb dolog került be a filmbe. De ez szerintem jó dolog, mert az emberek a közelmúltra jobban emlékeznek, mint ami sokkal régebben történt. Nem vagyok Manchesteres (a Chelsea-t kedveltem kb 2006-tól), de Rooney mindigis az egyik kedvenc Utd-s játékosom volt. A film mindenképpen kötelező lehet a Utd-es rajongóknak. De függetlenként is remek.



1 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 988
Hely: Gibbonföld

1 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2023-01-09 20:04-kor:

A filmtől függetlenül, tényleg az egyik legnagyobb angol csatár. Én még azért odamondanám Michael Owent, akinek azért van egy aranylabdája is. De talán összességében mégis Rooney nagyobb sztár lett, mint Owen. Mondhatni, hogy a Pool és a Real után leköszönt, mert azután már nem volt olyan klasszis, mint azelőtt. Sőt, a Realban is gyengébb volt már. Rooney meg mondhatni az egész ManUtd-es időszakában csúcson volt. De Rooney talán a kezdeti időszakában volt csatár, azután inkább hátrébb volt. A csatárok mögött. És azért temperamentumosabb is volt. Kettejük között komoly különbség van pl sárga és piros lapok terén. Én sajnáltam, amikor a United-et otthagyta. Nem emlékszem, hogy miért ment el az Evertonba, de én valahogy mindig olyan egycsapatos játékosnak gondoltam. De az élet komplikált.
A filmet meg fogom nézni, mert érdekel, hogyan mutatja be ezt a nagyszerű (volt) játékost. Ahogy láttam, sok másik játékos, és edző is szerepel a filmben. Kiváncsi vagyok.



1 0


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×