ingyenes webstatisztika
Betyárbecsület (2023) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Betyárbecsület (2023) online teljes film magyarul


  • Betyárbecsület

Egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló bandája nagyszabású akciót terveznek egy elveszett ereklye megszerzéséért, de a dolgok veszélyesen kisiklanak, amikor Szass Tam-mal húznak ujjat, aki a mágia sötét művészetének köszönhetően túllépett a halandó életen és erőteljes élőhalott lénnyé változott, a nekromancia segítségével pedig képes a maga oldalára állítani az élőhalottakat…


Felhasználói értékelés:

7,8 pont / 19 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    -
  • Színészek:

    Justice Smith
    Sophia Lillis
    Hugh Grant
    Chloe Coleman
    Daisy Head
    Kyle Hixon
    Spencer Wilding
    Will Irvine

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

anolin képe
Hozzászólások: 2238
Hely: BP.

0 0 anolin ezt a véleményt írta 2023-06-02 10:09-kor:

Nekem tetszett! 10*
Érdemes megvárni a jó minőséget, a mozis hang nem tud teljes élményt nyújtani.
Elérhető a magyar Dolby DDP5.1, az angol TrueHD Atmos 7.1 változat, ahol jelölve van.



0 0

 képe
Hozzászólások: 0
Hely: -

1 0 ezt a véleményt írta 2023-05-02 08:40-kor:

DVD-Mozis hanggal linkek beküldve...!!!



1 0

anolin képe
Hozzászólások: 2238
Hely: BP.

0 0 anolin ezt a véleményt írta 2023-06-02 10:12-kor:

Köszönöm a jó minőségű linkeket...
 

0 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 982
Hely: Gibbonföld

0 1 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2023-03-25 19:53-kor:

Hát, én nem ismerem a D&D-t, de ez a film csalódás volt. Néhány hónapja találkoztam vele, érdekesnek tűnt. Mítikus lények, varázslás. Mi kellhet akkor?

Spoiler!!!
A film világa szép volt, elismerem. Elég jól felépítették. Ha nem is mutattak sok helyet. Meg ugye csak azoknak mondanak valamit, akik ismerik. Mondjuk a Neverwinterrel én is játszottam...
A börtönös bíró, a sasizé nagyon csúnya volt. Ennél 2023-ban sokkal jobbat is csinálhattak volna. A dagi sárkányra szót sem áldozok. A Khajiitok (macskaemberek) is csúnyák voltak. Kb a kosztümös szintet ütötték meg. Meg sem mertek a karaktereik szólalni. Lehet nem is tudtak volna.
Michelle Rodriguez nem illett a szerepre. Mármint menő csaj, és odab.sz, de valahogy nem jött át. A Pine is olyan volt, hogy bárki eljátszhatta volna a karakterét. Persze poénos volt (elismerem, voltak vicces jelenetek), de ez kevés volt itt. Most már nagyon trendi, hogy nem hősök vannak a filmekben, hanem olyanok, akik rengeteget hibáznak, és csinálnak rossz dolgokat. Lopnak, csalnak, hazudnak. De mégis a szívük a helyén van. De ez is már kezd uncsi lenni. A fő karakterek is egyfajta diszfunkcionális családot formáltak meg. Persze, vegyítsük ezt a sokféle stílust. Biztosan jó sül ki. Ja nem, csak egy szürke, semmilyen ízű massza.
Az akciók jók voltak. A főgonosz mondhatni erős is volt. De azért elég könnyen leverték. A stadionból is kb 1 perc alatt ki tudott menni mindenki. Ezt a készítők sem hihetik el. Nem tudom, hogy a teljes verzióban van-e stáblista utáni jelenet. Ami esetleg előrevetíti, hogy mire is számítsunk majd egy esetleges következő részben. Jelenleg nem jut eszembe más.

10/6
Egy két órás film, aminek én nem érzékeltem, hogy lett volna lelke. Próbálkoztak, de nem az jött össze ami lehetett volna. A 2023-as év eddig kb csak csalódás szerintem a filmek terén. Kár, hogy csak a pénzre mennek rá, és a megvalósítás másodlagos. Legyen színes, verjék egymást agyatlanul a karakterek. Egyszerű sztori (ami sokszor tényleg idióta). És kész egy "jó" film, amit zabálnak a hülye emberek. Ezek lennénk mi. Ez a film sem akar ebből kilépni, de miért is tenné?



0 1


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×