ingyenes webstatisztika
Hang nélkül: Első nap (2024) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Hang nélkül: Első nap (2024) online teljes film magyarul


  • Hang nélkül: Első nap

A nap, amelyen a világ elhallgatott.Történetünk egy olyan világban játszódik, amelyben kifinomult hallással rendelkező szörnyetegek érkeztek a Földre. Csak azokat, akik a lehető legkevesebb zajt csapják, nem veszik észre az idegenek, és megmenthetik a bőrüket. Ez a történet pedig azt mutatja be, hogy csendesedett el a világ az első napokban. Ez az A Quiet Place filmsorozat harmadik része, amely az első film spin-off előzményeként szolgál.Premier (HU): 2024.06.27.
 


Felhasználói értékelés:

5,5 pont / 8 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    Michael Sarnoski
  • Színészek:

    Lupita Nyong'o
    Joseph Quinn
    Alex Wolff
    Djimon Hounsou
    Eliane Umuhire
    Takunda Khumalo
    Alfie Todd
    Avy-Berry Worrall
    Ronnie Le Drew
    Benjamin Wong
    Michael Roberts
    Gavin Fleming
    Elijah Ungvary
    Alexander John
    Thara Schöön

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

kisbandita képe
Hozzászólások: 287
Hely:

0 0 kisbandita ezt a véleményt írta 2024-07-06 16:16-kor:

Hát végignéztem végül is. 5/10. Spoiler! A szörnyek jók voltak (az asztrofizikát nézzük el most, mert hát ilyen lényeg, hogyan tudnának csillagközi hajókat építeni, és minek is jönnének ide), de a víz alatt úszó macska, meg a különböző zajokra reagáló és nem reagáló szörnyek, és az azokat keltő emberek, állatok, stb....  Az első rész sem verte ki a biztosítékot, de a maga idejében jó volt. Csak kár volt tovább tolni...



0 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 1022
Hely: Gibbonföld

1 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2024-07-05 23:50-kor:

Spoiler!!!

Jók az akciók, és a lények is jól néznek ki. Viszont a főszereplő nagyon unszimpatikus. Az elején borzalmasan. Talán a vége felé valamennyire elfogadja az ember. De tipikusan az a személy, akinek minden sz.rszagú. Talán a végén rátapadt Eric az, aki a leginkább megkedvelhető. Más nem. Persze ez a kevés dialógus miatt.
A Hangulat megvan, sokszor ott van az ember. És nem mer megszólalni.
A lények jól hallanak, ezt már tudni lehet az előző filmekből. Aki látta persze. Itt már az első támadás után közvetlenül tudja a hadsereg, hogy csendben kell maradni. De ezt a dolgot nem használják ki. Nem csalják el a szörnyeket el a civilektől. Nem is próbálják megsemmisiteni őket a túlérzékenységüket és túlzott specifikusságukat kihasználva. Röhej.
Az is kiderült, hogy nem tudnak úszni. Tehát a hajókon biztonságban vannak az emberek. Az is simán lehet, hogy a Földön vannak olyan kis szigetek, ahova nem kerültek idegenek. Nem láttam az előző filmeket, de abból indulok ki, hogy ez egy teljes Földet érintő esemény. De van rá esély, hogy területek maradtak ki, amik igy biztonságosak. Ezt ki lehet deriteni.
Ha annyira jó a hallásuk, akkor a tőlük centiméterekre lévő embert (Eric a vasgerendákon) meg kellett volna hallaniuk. A szive kalapál, mint állat. Levegőt is vesz. Lehetetlen, hogy ne szúrja ki.

10/6
A logikai bukfencek, a gyenge főszereplő, illetve úgymond hibák miatt. Csak és kizárólag az idegenek kinézete, az erős hangulat és légkör mentette meg a filmet. A nyomasztó csend is elég erős faktor volt. Olvastam, hogy eléggé szerették/szeretik a nézők és a kritikusok. Nálam közepesnél kicsit jobb film.



1 0

kukorita képe
Hozzászólások: 51
Hely: Hungary

0 0 kukorita ezt a véleményt írta 2024-07-06 23:07-kor:

Hello
Tudnál segíteni hogy , milyen címeken keressem az előző filmeket amiről a hozzászolásodban írtál?
Előre is köszönöm :-)
üdv.: Rita

0 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 1022
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2024-07-07 08:21-kor:

Szia! Bocs a link miatt, de privátban nem engedte az üzenetet elküldeni. https://online-filmek.ac/filmek/osszes/legfrissebb/1 Itt fent van mind a 2 előző rész. 

0 0


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×