ingyenes webstatisztika
Stuart atya (2022) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Stuart atya (2022) online teljes film magyarul


 • Stuart atya

Stuart Long másodvonalbeli ökölvívó karrierje egyszeriben véget ér, amikor egy majdnem fatális motorbalesetet szenved. Az orvosok nem sok esélyt adnak neki, hogy a férfi túléli a balesetet, ám végül felépül. A halálközeli élmény hatására Stuart egyre közelebb kerül a hithez. Előbb egy katolikus barétnője kedvéért megkeresztelkedik, később egy hívó szó hatására elhatározza, hogy pap lesz. Egyszerű családi háttere miatt még a szülei is szkeptikusan szemlélik, hogy mennyire őszinte a férfi elhatározása a pappá válást illetően. Aztán egy halálos betegség ismét próbára teszi a hitét.


Felhasználói értékelés:

7,3 pont / 4 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

 • Rendező(k):

  Rosalind Ross
 • Színészek:

  Mark Wahlberg
  Mel Gibson
  Jacki Weaver
  Teresa Ruiz
  Aaron Moten
  Cody Fern

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
 • Ne küldj spamet.
 • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 987
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2024-02-20 15:19-kor:

Egy előző adatlapjához - ahol feliratos volt ez a film még - már irtam ennek a filmnek.
A film szerintem elég jó. Wahlberg illett a szerepre. Ő olyan, akit tényleg el lehet képzelni egy ilyen nem éppen szent ember bőrébe. A sztori is elég szépen fel lett épitve. A karakterfejlődés is jó volt. Gibson meglepett. Amikor először láttam, nem néztem végig a szinészek listáját. Mondjuk ő is remekül eljátsza az ilyen rossz útra tért karaktereket. Akik alapból nem feltétlenül ténylegesen rosszak, követnek el hibákat, és a jelenlegi életpályájuk sem éppen fényes. De mégis képesek a jót választani, csak akarniuk kell/kéne. Itt Gibson karaktere nem hangsúlyos, de hozza azt, ami rá van szabva.
A nagyfokú, művelt, hozzáértő, idegen kifejezésektől hemzsegő elemzés nem az én asztalom. Hozzám inkább az egyszerű, sokszor kicsit bő lére eresztett kommentek állnak közel. Ez a film is egyszerűen fogalmazva jó. Igazi dráma, igy nem fogja elszórakoztatni azokat, akik a lövöldözős, agyatlan filmek kedvelői leginkább. Nem azt mondom, hogy ez a film annyira bonyolult volna. Talán inkább át kell érezni azt, amit a főhős él át és amit maga a film akar mondani nekünk nézőknek.
10/8 részemről.0 0


Részletes Kereső
A funkció használatához be kell jelentkezned!

×