ingyenes webstatisztika
Felhasználó adatlap - Online filmek és sorozat adatlapok - Mozicsillag - godmother

godmother


godmother képe


Mostani állapot: Offline
Helység: Vas megye
Nem: lány
Kor: 37 éves
Párkapcsolat: Nem vagyok foglalt
Barát jelölés Üzenet küldése
Vélemények száma: 197
Fórum hozzászolások: 0
Barátok száma: 0
Awards pontok száma: 0
Regisztráció dátuma: 2018-08-17
Felhasználói státusz: Free Member

Barátaim

Nincsenek barátaim.

Kedvenc film adatlapok

Összes megtekintése

godmother Bemutatkozása

Imádom a filmeket, főleg a thrillereket... a megtörtént eseteken alapuló feldolgozásokat, a franchise-okat. Az idétlen, mondanivaló teljes hiányát felvonultató... igénytelen filmeket kerülöm. UPDATE: rákattantam az elmúlt hónapokban a skandináv filmekre/sorozatokra... most épp ezeket falom ^^


Kedvenc zenekaraim és előadóim

Színészek közül többnyire a 40+ korosztályt kedvelem. George Clooney, Daniel Craig, Vincent Cassel, Robert Downey Jr., Bruce Willis, Denzel Washington, Hugh Jackman, Gerard Butler, Luke Evans, Jude Law, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones, Julia Roberts, Diane Keaton, Sandra Bullock, Kedvenc filmrendezőm: Christopher Nolan Kedvenc filmzene-szerzőm: Hans Zimmer Konkrét filmet nem írok le, hogy mi a kedvencem, mert ez mindig változik. Sorozatból is sokat nézek, főként kriminalisztika vonalon.


Kedvenc foglalkozásaim

24 éve írok, ez a legfőbb hobbim.


Kedvenc ételeim és italaim

Szeretem a krumpli levest, a csirke kajákat, a tökmagolajos-magvas salátákat, a grillen sült húsokat és zöldségeket. A csokit nem szeretem, a narancsos Pez viszont gyerekkorom óta nr.1! :D Imádom az earl grey teát nádcukorral és kevés tejjel felöntve, a limonádét és a presszó kávét.


Felhasználó Kereső


A funkció használatához be kell jelentkezned!

×