ingyenes webstatisztika
Kim Se Jeong biográfia, filmográfia, diszkográfia

Kim Se Jeong


  • Kim Se Jeong
Becenév: nincs
Családi állapot: hajadon
Kor: 27 éves
Foglalkozás: Énekesnő
Táncos
Születési név: Kim Se Jeong
Születési idő: 1996-08-28
Születési hely: Dél-Korea
Magasság: 164 cm
Eredeti hajszín: barna
Szemszín: barna
Csillagjegy: Szűz
Szerkesztők: laci888
Szerkesztés Kép feltöltés

Biográfia

Filmográfia

Diszkográfia

Születési név: Kim Se Jeong ( 김세정)
Születési idő: 1996. augusztus 28.
Születési hely: Gimje, Észak-Jeolla tartomány, Dél-Korea
Magasság: 164 cm
Súly: 48 kg
Vércsoport: AB
Horoszkóp: Szűz
Kínai csillagjegy: Patkány
Ügynökség: Jellyfish Entertainment
Csapat: Gugudan
Pozíció: fő énekes, táncos
Oktatás: Indeogwon High School

Se Jeong még 2012-ben jelentkezett a Kpop Star 2. évadjába, de nem sikerült bejutnia a top10-be.
Később 2014-ben viszont bekerült a Jellyfish Entertainment-hez gyakornoknak, majd a 2016. január 22-én induló Produce 101 című műsorban vett részt 100 másik hazai és nemzetközi gyakornokkal együtt. Itt bizonyítva tehetségét bekerült a legjobb 11-be, így ő is részese lett az I.O.I projekt csapatnak. Május 4-én pedig Dream Girls dalukkal debütáltak, Se Jeong itt énekesi és táncos posztot tölt be.

A projekt csapat mellett viszont ügynöksége a Jellyfish sem hagyta ki őt első lány bandájából. Így másfél hónappal később a projekt csapat után Se Jeong június 28-án saját ügynöksége alatt hivatalosan is debütált a kilenc tagú Gugudan tagjaként, ahol énekesi és táncosi posztot tölt be. 

Valamint 2016. november 23-án első önálló dalát is kiadta Flower Road címmel. A dal produceri munkáit a Block B-s Zico látta el, a dal pedig a Jelly boksz keretei között került kiadásra.  A dallal összesen 9 díjat zsebelhetett be különböző zenei show műsorokból és mivel szóló debütálását követően rekord idő alatt megkapta az első zenei elismerését, előbb mint Lee Hi, így Se Jeong új rekordot állított fel ezzel megelőzve a YG énekesnőjét.

2019. december 2-án új digitális kislemeze jelent meg a Tunnel. A dal a dingomusickal való összefogásból született.
2020. március 17-én megjelent SeJeong első mini albuma, mely a Plant címet kapta és öt dalt tartalmaz. Az album vezető kislemezeként a címadó dal került ki, amely egy könnyed ballada, mely a kényelem érzéséről mesél.

2020 június 4. és július 12. között Se Jeong is szerepelni fog a Return: The Promise of the Day című musicalben, melyet a koreai háború 70. évfordulójának tiszteletére fognak újra színpadra vinni. Az előadást az Olympic Park’s Woori Art Hall-ban fogják megtartani. Se Jeong pedig hármas szereposztásban Yang Ji Wonnal és Lee Ji Hyevel fogja Hae Il karakterét színpadra vinni.

Augusztus 17-én megjelent legújabb kislemeze, mely Whale címmel vált elérhetővé.


SZÍNÉSZI KARRIER

Zenei karrierje mellett Se Jeong 2017-ben első sorozat főszerepét is megkapta a nagysikernek örvendő School sorozat legújabb évadában a School 2017-ben. Itt hozzá hasonló fiatal, kezdő színész palánták mellett tűnik fel, a KBS2-n július 17-én indult a 16 részes sorozat vetítése.
2019. augusztus 5-én a KBS2 műsorán indult el az I Wanna Hear Your Song címet viselő romantikus, misztikus sorozata. A 32 részes sorozatban Hong Yi Young karakterét, vagyis magát a főszereplőt formálja meg, olyan színészek mellett, mint Yun Woo Jin, Song Jae Rim és Park Ji Yeon.

Se Jeong a tervek szerint 2020 novemberén az OCN műsorán fog visszatérni Wonderful Rumors címet viselő sorozatával. Ahol majd Do Ha Na karakterét fogja életre kelteni.


ÉRDEKESSÉGEK

~ Példaképe IU.
~ Hobbijai a rajzolás és film nézés.
~ 1 év és 11 hónapot volt gyakornok a Jellyfish-nél.
~ Debütálásával édesanyjának szerette volna bebizonyítani tehetségét, amiben anyukája nem hitt.
~ A Produce 101-ben övé lett a 2. hely.


I.O.I (Idol Of Idol) (2016 - 2017)

Ez egy projekt csapat, mely az Mnet műsorán futó különleges reality show a Produce 101-ből alakult meg. A műsor lényege, hogy 101 hazai és nemzetközi cégnél lévő gyakornok mérhette össze a tehetségét. A showban közönség szavazás döntötte el a gyakornokok sorsát és végül a top 11-be jutó lány ún. projekt csapatként debütálhatott az Mnet és a CJE&M lemezkiadó cég segítségével.

A 11 tagú lány banda a YMC Entertainment alá kerülve május 4-én debütált első videó klipjükkel, mely a Dream Girls címet kapta. A dal reményről és az álmok utáni vágyról szól. A dal rap részeit a csapat két rappere Na Young és Yoo jung írta.
A dallal egy napon megjelent a lányok első albuma is, ami a Chrysalis (felkészülési idő) címet kapta, ezzel is rámutatva, hogy a lányok hosszú képzési időszak alatt mentek keresztül, ami alatt nagyon keményen dolgoztak. Az album a tagok reményeit és álmait testesíti meg.

Mivel pedig a csapat több tagja is idő közben debütált ssaját ügynökségnél és így más tevékenységeik is vannak, ennek kiküszöbölésére a YMC egy hét tagú alegységet szervezett, akik augusztusban újra visszatértek.
Se Jeong természetesen kimaradt ebből, ugyanis ő a Gugudan tevékenységeivel volt elfoglalva.

Augusztus 30-án viszont az ügynökség bejelentette, hogy a teljes csapat októberben egy mini albummal fog visszatérni. Illetve szeptember 22-én kiderült, hogy a csoport egyik dalát maga a JYP feje Park Jin Young írja és szerzi. Október 17-én végül debütálását tette a csapat amiben mind a 11-en részt vettek. Második mini albumuk a Miss Me?' címet kapta, vezető kislemezként pedig a Very Very very jelent meg.  

Közel egy éves fennállásukat követően pedig az ígéretekhez híven 2017. január 31-én feloszlatták a csapatot.

 

SEMINA (2018 - )

Július 10-én debütált a csapat második alegysége a Gugudan SEMINA, melyet Na Young, Se Jeong és Mi Na alkotnak. Az alegység egyik érdekessége, hogy mind három lány szerepelt a Produce 101-ben. A csapat neve a 샘 이나” (SAEM-ina) és a debütáló daluk a Semina „세미나”lett, mely hasonlóan hangzik és így lényegében egy szójáték.

 

Gugudan

2016: debütálás & Wonderland
A kilenctagú lány csapatot a Jellyfish Entertainment rakta össze, hogy így végre első lány csapatát is debütáltathassa. A kilenc lány közül hárman is részt vettek az Mnet gyakornok versenyén a Produce 101-ben amit február és április között rendeztek meg. Név szerint Kim Na Young, Kim Se Jeong és Kang Mi Na, ám utóbbi kettő bekerült a verseny top11-ébe, így bekerültek a műsor project csapatába a I.0.I-be.
Júniusban viszont az ügynökség bejelentette, hogy debütáltatja első lány csapatát Gu9udan/Gugudan névvel. A lányok a cég első lány bandájaként június 28-án debütáltak is. Első mini albumuk Act.1 The Little Mermaid címmel jelent meg, vezető kislemeznek pedig a Wonderlandet választották.
A vezérdalhoz készült videó klipet viszont az ügynökség először csak a Naver tvcast és a Vlive oldalán tette elérhetővé. A csapat YouTube csatornájára csak másnap került fel.

2017: Act.2 Narcissus & Chococo Factory
Február 3-án jelentette be a Jelly Fish, hogy lány csapata a hónap utolsó napján visszatérését teszi. A hónap eleji bejelentést, a hónap közepén már konkrétabb dolgok is kiderültek. Megjelent az első teaser kép, mellyel lerántották a leplet a lányok második mini albumának címéről, mely az Act.2 Narcissus címet kapta, az album vezér dalaként pedig az A Girl Like Me-t választották.
A banda legújabb visszatérése a Narcissus (hiúság, önimádat) nevezetű görög mitológiai témára és a nárcisz virágokra épült fel. 28-án végül napvilágot látott a vezér dalhoz forgatott videó is, mely hűen tükrözte a választott témát.  

Október 19-én szomorú hír látott napvilágot a lányok háza tájáról, ugyanis hivatalos közleményben tudatta rajongóikkal a cég, hogy a csapat egyik tagja So Jin egy korábban szerzett vállsérülés miatt nem vesz részt a lányok közelgő visszatérésében.
Október 25-én viszont hivatalosan elindult a lányok első digitális kislemezének a Chococo Factory-nak a promóciós tevékenységei. Az album és a dal november 8-án került végül kiadásra. 

2018: Act. 4: Cait Sith, Hye Yeon távozása & Act.5: New Action
Január 18-án a lányok ügynöksége jelentette be, hogy a csapat hamarosan visszatér immáron teljes felállásban.
A csapat kocept képei ezúttal Day&Night verzióban is megjelentek, február 1-jén pedig Act.!: Cait Sith címmel a boltok polcaira került immáron 2. digitális kislemezük. Az album vezér dalaként pedig a The Boots-hoz forgattak klipet. 

Közben május 17-én szomorú hírt közölt a Jelly Fish miszerint a csapat legfiatalabb tagja Hye Yeon szünetelteti a csapattal való részvételét, melyre egészségügyi problémája miatt volt szükség.
Hat hónapos csendet követően október 25.én meglepő hírként került napvilágra, hogy Hye Yeon kilép a csapatból. Döntését ügynöksége továbbra is fenn álló egészségügyi problémájával magyarázza, illetve, hogy zenei karrierje helyett most tanulmányai fontosabbak.

A szomorú hír mellett viszont a rajongók örülhetnek is, hiszen november 6-án kiadja a csapat harmadik mini albumát, ami ezúttal Act. 5: New Action címmel lesz elérhető. 

Sorozatok
2020: Wonderful Rumors – Do Ha Na
2019: I Wanna Hear Your Song – Hong Yi Young
2017: School 2017 – Ra Eun Ho
2016: The Sound of Heart – cameo


Reality műsorok
2016: Gugudan Project: Extreme School Trip
2016: Produce 101
2012: K-Pop Star 2


Műsorvezetői munkái
2017: Get It Beauty
2016: Welcome Show 


Musicalek
/2020.06.04-07.12./  Return: The Promise of the Day – Hae Il 

Gugudan megjelenések

Mini albumok
/2016.06.28./  Act.1 The Little Mermaid 
/2017.02.28./  Act.2 Narcissus
/2018.11.06./  Act. 5: New Action 

Egységes digitális kislemezek
/2017.11.08./  Act.3: Chococo Factory 
/2018.02.01./  Act.4: Cait Sith 

Egységes digitális kislemezek
/2017.05.31./  Story About : 썸, 한달 Episode 1 

Együtt működések
/2016/ Jelly Christmas 2016 (with. Jellyfish Artists)

Sorozat, film dalok
/2017/ I Believe in this Moment (School 2017 OST) 
 

Egyéni megjelenései

Mini albumok
/2020.03.17./  Plant

Kislemezek
/2016.11.23./  Flower Road
/2019.12.02./  Tunnel
/2020.08.17./  Whale 

Együtt működések 
/2018/ We The Reds (with. Leo)
/2017/ Star Blossom (with. Do Young –Station project-)
/2017/ Loves Me or Not (with. Teail of Block B)

Sorozat, film dalok 
/2019-2020/ All of My Days (Crash Landing on You OST)
/2018/ Lover (Mr. Sunshine OST)
/2017/ If Only (Legend of the Blue Sea OST) 

SEMINA kiadások

Egységes digitális kiadások
/2018.07.10./  Semina 
 

I.O.I megjelenések

Mini albumok
/2016.05.04./  Chrysalis  
/2016.10.17./  Miss Me? 

Kim Se Jeong képekben


  • Kim Se Jeong kép 1

Írd le a véleményed erről a sztárról:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a sztárról!

Vélemények Kim Se Jeong kapcsán:

Még nem volt vélemény írva erről a sztárról. Legyél az első aki véleményt ír!

Sztár Kereső


A funkció használatához be kell jelentkezned!

×