ingyenes webstatisztika
Öltések közt az idő (2013) : 1. évad online sorozat - Mozicsillag

Öltések közt az idő (2013) : 1. évad online teljes film magyarul


 • Öltések közt az idő

A Maria Duenassikerkönyvéből készült sorozat főszereplője szépséges Sira, az ő szerelmekkel és kémkedéssel teli fordulatos életét kísérhetjük figyelemmel  a spanyol polgárháború, majd a második világháború során. A szegény családból való madridi lányt édesanyja egyedül neveli. Anyja varrónő, és a lány ügyessége a varráshoz és a ruhákhoz hamar napfényre kerül, így munkát kap abban a varrószalonban ahol anyja is dolgozik.  Később megismerkedik Ignacióval, akit elbűvöl a lány szépsége. A férfi tisztviselő állást kap, és már az esküvőjüket, jövőjüket tervezgetik, amikor előkerül a semmiből a soha nem látott apa, valamint egy másik férfi, a jóképű írógép-kereskedő, Ramiro.
A kalandokkal teli, fordulatos regény hamar népszerű lett, az abból készült nyolc részes tévésorozat pedig nézettségi rekordot döntött Spanyolországban. A főszerepet a bájos színésznő, Adriana Ugarte játssza.
Végigkövethetjük Sira történetét Spanyolországban, Madridban kislánykorától fiatal felnőtt koráig hogy ki ő, kik a szülei, és, hogyan került a varrás közelébe, majd hogy esett szerelembe. Hogy került Marokkóba, ott hogyan került bajba, hogyan használták ki Tanger-ben, miként boldogult, afestői  Tetuan-ban? Megismerhetjük  a seftes Candelariat, az angol hölgyet,Rosalinda Foxot, és Vasquez rendőrkapitányt is.
Együtt izgulhatunk Sirával Marokkóban, aggódhatunk Dolores (Sira mamája) kimenekítése miatt.
A munkás, varrásokkal teli hétköznapok során Sira egyszer csak ismét Madridba jut vissza, a második világháború idején.Divatszabászatot nyit, ahol rendkívüli ügyességével , és képességeivel a politikai életbe is belecsöppen, amihez aztán még csak kedve sincs.Olyan fontos szerepe lesz abban, ami messze túlmutat azon, hogy a német tisztek feleségeinek és spanyol úrihölgyeknek varr.
    Megismerhetjük Sira alkalmazkodó-, tanuló-,és  túlélési képességét is. Mert Siránakkomoly feladata van. Olyan,mely segíthet Spanyolországnak.
Higgadt józanságát, a fejét  csak a szerelem csavarhatja el…
 


Felhasználói értékelés:

9,0 pont / 10 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

 • Rendező(k):

  n/A
 • Színészek:

  Adriana Ugarte
  Hannah New
  Mari Carmen Sánchez
  Peter Vives
  Francesc Garrido
  Alba Flores
  David Venancio Muro
  Tristán Ulloa

Jelenleg ehhez a sorozathoz nincs link. Küldj be egyet ha neked megvan!

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
 • Ne küldj spamet.
 • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

Még nem volt vélemény írva erről a filmről. Legyél az első aki véleményt ír!

Részletes Kereső
A funkció használatához be kell jelentkezned!

×