ingyenes webstatisztika
Az örökség (2013) : 1. évad online sorozat- Mozicsillag

Az örökség (2013) : 1. évad online teljes film magyarul


 • Az örökség

Gabriela Suarez élete nem könnyű. Bányászként dolgozik Marcelo Vidalnak és egyedülálló anyaként neveli fiát, Davidot. Hamarosan a bánya tulajdonosa meghal, felesége, Antonia örökli a bányát. Nagyobbik fiát, Alejandrót ráveszi, hogy vegye át a bánya vezetését. Gabriela és Alejandro San Pedróban találkoznak. Egymásba szeretnek, de Antonia Guerra mindent megtesz, hogy szétválassza őket.

Végül sikerül félreállítani Gabrielát, Antonia eléri, hogy rábizonyítsák a bányarobbanást és felbérli Dr. Gertrudis Aguirre doktornőt, aki erős drogokat ad be Gabrielának, amiktől őrültnek tűnik, így a San pedrói elmegyógyintézetbe zárják, itt Gabrielát kínozzák és embertelen körülmények között kell élnie. Hamarosan találkozik Constanza Goldstein-nel akit még évtizedekkel ezelőtt záratott be Aníbal Villegas, azért hogy a kínzások hatására Constanza elárulja hová rejtette az ellene szóló vallomást, ám Constanza nem tört meg, de az évek alatt "emberi ronccsá" vált, egyedül az tartotta életben hogy egyszer újra láthatja fiát Ricardo-t akinek apja azt hazudta hogy anyja elszökött a szeretőjével, Gabrielával rövid időn belül összebarátkoznak és kiderül hogy mindkettőjük célja ugyanaz: leszámolni a "Farkasokkal". Gabriela megpróbál megszökni az elmegyógyintézetből és egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően kiszúrja Gertrudis egyik szemét. Gabrielát hamarosan elfogják és visszaszállítják a "Földi pokolba" és Gertrudis nem is rejti véka alá hogy bosszút áll a megvakításáért. Gabrielát bezáratja 4 évre a katakombákba. 4 év bezártság után Gabriela majdnem teljesen elvesztette tudatát de Constanza kitart mellette és segítségével sikerül a meghurcolt lány tudatát helyrehozni. Közben megjelenik az elmegyógyintézetben Lucho Vampa is aki San Pedro polgármesterét próbálta átverni de a csalás kiderül és Luchot börtönbe zárják. Itt találkozik a Suárez család barátjával Gastón Goicochea újságíróval akit azért zárattak be a "Farkasok" mert az igazat közvetítette a város lakosságának. Lucho a börtönben őrültnek tetteti magát így hamarosan átszállítják a San Pedró-i elmegyógyintézetbe. Itt találkozik Gabrielával és Constanzával és később szövetséget kötnek egymással annak érdekében hogy megszökjenek. A szökésben segítségükre van a tűzvész amit Casanova, az intézet egyik őrült páciense gyújtott. Végül Gabrielának, Constanzának és Luchonak sikerül megszökniük. A tűzeset után az egyik áldozaton megtalálják Gabriela medálját így mindenki halottnak hiszi a nőt. Constanzát később halottnak nyilváníttatják és felveszik néhai rokona hatalmas örökségét. Az örökséggel egyetlen céljuk van: bosszút állni mindazokon akik miatt el kellett viselni az hosszú évek meghurcoltatásait.

Az évek alatt Gabriela fiát, Davidot, Antonia az ujja köré csavarta, elkényeztette és befolyásolta. Gabriela egy ideig külföldön tanul, művelődik és új személyazonosságot vesz fel, hamarosan pedig visszatér rémálmai helyszínére immár Verónica Dantés-ként, hogy leszámoljon mind a 12 ellenségével. Később kiderül hogy ellenségeinek egy része nem is az ellensége hanem ugyanolyan áldozatai Antonia és társai bűneinek, mint ő vagy Constanza. Ilyen Alejandro is akit sosem tudott igazán gyűlölni, később Gabriela bevallja neki az igazat arról hogy valójában kicsoda is ő és szembesíti a férfit mindazzal amit az anyja elkövetett, Alejandro végül az ő oldalukra áll és felveszi a harcot hogy végre kiderüljenek az anyja bűnei.

Gabrielának nem kell sokat tenni a bosszú érdekében, mert a bűnösök egymást is "el teszik láb alól" ha "szükséges". A történet végére Antonia is rájön az igazságra és ott vág vissza Gabrielának ahol a legjobban fáj neki, túszul ejti a nő fiát, Davidot és azt tervezi hogy odacsalja Gabrielát majd magukra robbantja a bányát. A terve nem sikerül, megjelenik Alejandro és a rendőrök és kivisznek mindenkit a bányából még a robbanás előtt. Mikor Antoniát a San Pedró-i ügyek felgöngyölítésével megbízott nyomozó a "vaskezű" Rodrigo Balmaceda a rabszállítóhoz kísérné megjelenik az egyetlen még életben maradt "Farkas" (Antonián kívül), hogy bosszút álljon Antonián mindazért amit vele tett. Rálő Antoniára, aki a lövés következtében teljesen lebénul és élete további részében a nővérek kénye kedvének van kiszolgáltatva. Antoniát a tárgyalás során házi őrizetre ítélik 500 évre, tehát élete végéig, az egészségi állapotára hivatkozva, innentől azonban teljesen egyedül marad, fia, Alejandro és unokája, David megszakítanak vele minden kapcsolatot, soha többé nem látogatják.

Lucho, Irene személyében találja meg a szerelmet, Luciával és a születendő gyermekkel kiegészülve pedig azt a családot, amit gyermekkorában nem kaphatott meg. David és Cecilia kapcsolatát sem gátolja már semmi így szerelmük kibontakozhat végre. Constanza végre bepótolhatja fiával a sok elvesztett időt, Ricardo emellett kigyógyul betegségéből teljesen és kibékülnek Patriciával. Francisca és Gastón összeházasodnak és megszületik a közös lányuk is. Gabriela és Alejandro a történet végén összeházasodnak és megszületik közös fiuk, Tomasito. A történet legvégén Aljeandro visszaadja Gabrielának azt a medált amit az összeégett holttesten találtak a tűzvész után és amit Gabriela az édesanyjától kapott halála előtt. 


Felhasználói értékelés:

5,7 pont / 3 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

 • Rendező(k):

  Carlos Villegas
 • Színészek:

  Aracely Arámbula
  Jorge Luis Pila
  Christian Bach
  Gonzalo García Vivanco
  Erika de la Rosa

Jelenleg ehhez a sorozathoz nincs link. Küldj be egyet ha neked megvan!

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
 • Ne küldj spamet.
 • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

Még nem volt vélemény írva erről a filmről. Legyél az első aki véleményt ír!

Részletes Kereső
A funkció használatához be kell jelentkezned!

×