ingyenes webstatisztika
Minőségét megőrzi - ehető történelem (2020) : 1. évad online sorozat - Mozicsillag

Minőségét megőrzi - ehető történelem (2020) : 1. évad online teljes film magyarul


 • Minőségét megőrzi - ehető történelem

Az étel története tulajdonképpen az emberiség története. Étkezési szokásaink fejlődésén keresztül kirajzolódik, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie az emberiségnek a történelem során. 

1. rész: Randevú a történelemmel / Brush with History

Josh és Old Smokey évtizedes kukoricacsipszet és évszázados, polgárháborúból megmaradt kekszet eszik. Ezután felfrissítik magukat egy százéves fogporral, hogy eldöntsék, kiállták-e ezek az elfelejtett ételek az idő próbáját.


2. rész: Bajnokok reggelije / Breakfast of Champions

Le tudja gyűrni Josh és Smokey a világ legrégebbi gabonapelyhét? Aztán próbát tesznek egy vietnámi ételcsomaggal. Lehetséges, hogy ehető még a benne található 40 éves hús? Majd megkóstolnak egy 40 éves csípős szószt is.


3. rész: Apokalipszis Chow / Apocalypse Chow

Itt a desszert ideje! Josh és Smokey megpróbálnak kisütni egy 40 éves csokiskeksz-keverékből készült sütit. Aztán földalatti italkóstolóra mennek, és szokatlan piára bukkannak.


4. rész: Lejárata ismeretlen / Expiration Unknown

Josh és Old Smokey egy elhagyatott bányavárosban kutakodnak régi elfeledett ételek után. Megkóstolják Amerika leghíresebb elveszett sörét, és később még egy viking elixírt is megízlelhetnek.


5. rész: Egy messzi, messzi galaxisból / From a Galaxy Far, Far Away

Josh és Old Smokey ezúttal ragacsos falattal próbálkozik, amikor hozzájutnak egy csokis karamellhez a koreai háborúból. Ezután megízlelik, milyen volt a vacsora az északi határon egy jávorszarvas-méretű aszpikolt orrnak köszönhetően.


6. rész: Van, aki pattogva szereti / Once You Pop

A fiúk kinyitnak egy 40 éves csipszet, aztán Michiganbe indulnak, ahol megnézik egy pár hatalmas gyűjteményét Amerika legnagyobb és legemlékezetesebb márkáiból.


7. rész: Űrodüsszeia / A Space Odyssey

Houstonban a burgonya kerül étlapra. Old Smokey és Josh Alaszkában kóstolnak héjában sült krumplit, aztán forradalmi rizst főznek, és ellátogatnak egy vásárra, ahol újabb elfeledett ételekre bukkannak.


8. rész: Cukrosbácsi / The Candy Man

Váratlan hal akad a fiúk horgára, amikor 1953-as vészhelyzeti vízadagot kóstolnak. Aztán egy legendás séf olasz konzervjének derül fény meglepő szavatosságára.


9. rész: Hódfarok / Leave it to Beaver Tail

Josh és Old Smokey megkóstolja Amerika kedvenc szendvicssütijének három generációját, hogy kiderítsék, mennyit változott az íze az évek alatt. Aztán kinyitnak egy 30 éves denevér-gabonapelyhet egyenesen a Sötét Lovagtól.


10. rész: Ízrobbanás /  Flavor Explosion

Old Smokey és Josh megkóstolja az egyik leghírhedtebb katonai fejadagot. A dolgok kirobbanóan érdekessé válnak, amikor kipróbálnak egy földöntúli robbanócukorkát a 70-es évekből. Aztán ellátogatnak egy sörözőbe, ahol színváltós sörre bukkannak.


Felhasználói értékelés:

0,0 pont / 0 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

 • Rendező(k):

  Gigi Abrantes
 • Színészek:

  Josh Macuga
  Gary Mitchell
  Ken Albala
  Barbara Kline
  Richard Kline

Epizód 1
Epizód 2
Epizód 3
Epizód 4
Epizód 5
Epizód 6
Epizód 7
Epizód 8
Epizód 9
Epizód 10

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
 • Ne küldj spamet.
 • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

Még nem volt vélemény írva erről a filmről. Legyél az első aki véleményt ír!

Részletes Kereső
A funkció használatához be kell jelentkezned!

×