ingyenes webstatisztika
Legendás állatok és megfigyelésük (2016) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Legendás állatok és megfigyelésük (2016) online teljes film magyarul


 • Legendás állatok és megfigyelésük

A Harry Potter-sorozat előzménye Göthe Salmander magizoológusra (Eddie Redmayne) összpontosít, aki legendás állatok tanulmányozására és befogására szakosodott. Mágikus bőröndjében egész csokornyi különleges bestiát tart, és épp megérkezik a 20-as évek Amerikájába, ahol nem is akar sokáig időzni, de egy mugli keresztül húzza a számításait.


Felhasználói értékelés:

8,0 pont / 62 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

 • Rendező(k):

  David Yates
 • Színészek:

  Eddie Redmayne
  Sam Redford
  Scott Goldman
  Tim Bentinck
  Tom Clarke Hill
  Tristan Tait
  Colin Farrell
  Matthew Sim
  Katherine Waterston
  Samantha Morton
  Dan Fogler
  Ezra Miller
  Faith Wood-Blagrove
  Jenn Murray
  Cory Peterson

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
 • Ne küldj spamet.
 • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

Norikoo képe
Hozzászólások: 17
Hely: Budapest

0 0 Norikoo ezt a véleményt írta 2018-12-17 08:16-kor:

Az élő szereplők elég gyengére sikerültek, unalmasak a karakterek.. A film háromnegye arról szól, hogy a főszereplő, aki egy varázsló, nem tudja megoldani, hogy csukva maradjon a táskája. de az állatok nagyon látványosak. Sajnos én sem tudom elvonatkoztatni attól, hogy ez a film egy Harry Potter mellékág, és igen, ahhoz képest elég gyenge lett.0 0

EzDohi képe
Hozzászólások: 270
Hely:

0 0 EzDohi ezt a véleményt írta 2017-08-21 10:51-kor:

Nagyon látványos, én a látvány és a lények miatt adnék 9 pontot, de a karakterek el lettek rontva0 0

GITUS képe
Hozzászólások: 590
Hely: VP

1 0 GITUS ezt a véleményt írta 2017-03-18 18:34-kor:

Ez vhogy nem az én filmem,Mindig beugrott a Harry Potter amit en amugy sem birok ez mintha a felnott szereplos valtozata lett volna.De szep a képvilaga az állatok benne de nekem vhogy nemigazán.koszi 10/61 0

anolin képe
Hozzászólások: 2217
Hely: BP.

2 1 anolin ezt a véleményt írta 2017-02-25 21:59-kor:

Megjelentek jó minőségű angol szinkronnal linkek, és a profi fordítónknak Szandii munkájának köszönhetően felirat is van a filmhez!
 2 1

Encsiiih képe
Hozzászólások: 59
Hely: Magyarország

1 0 Encsiiih ezt a véleményt írta 2017-01-01 21:05-kor:

Kövezzetek meg, de nekem tetszett...Nem mondom, hogy nagyszerű, fenomenális mű, és hogy Harry Potter rangú, de jó. Összességében egy kis nosztalgia, érthetetlen, néhol vicces humor, és látvány. Ez csak az első rész volt. És már máshol is láttam, hogy a szereplők teljesítményét fikázzák. Elmondanám, hogy azért ilyenek a színészek, mert ilyennek kellett tűnniük. Eddie Redmayne jó színész, és számomra hozta is azt a kissé serencsétlen, mégis bámulatos, kelekótya "tudóst". És hát még azt szögezzük le, hogy ez régebben játszódik. Azért a látványból sajnos az levesz, de van, amikor éppen, hogy hozzátesz.
 Összességében: Háát..jó, sőt élvezhető, nem nagy dolog, de még nem is kell annak lennie...:)1 0

 képe
Hozzászólások: 0
Hely: -

1 4 ezt a véleményt írta 2016-12-03 03:44-kor:

Próbáltam úgy nézni,mint ha nem láttam volna Harry-t. De nem tudtam.
Akaratlanul is hozzá mérem a filmet,ami nem tesz jót ennek a filnek.Nem tudom,hogy a regény sikerült gyengébbre(nem olvastam) vagy a filmesek nem hoztak annyit ki a filmből (ez ezerszer biztos) mint amennyit kellett volna,mert Potterhez képest ez "csak" egy jó kis filmecske.
A Harry Potter miatt is haragudtam,mert ahogy újra néztem a részeket,egyre jobban szembe ötlő,hogy nincs meg az a látvány és nincs annyi "varázslat" mint amennyire zseniális az ötlet. Ha Harryben több lett volna a "varázslós akció" és több lett volna a látvány (mondjuk olyan Gyűrűk Ura szinten) akkor lett volna tökéletes. De ezt a filmet a remek ötlet miatt még így is simán veri Harry Potter. Ez csak elmegy,pár jó karakterrel.
De nekem gyenge lett sajna.1 4

Marótiné Drajkó Mónika képe
Hozzászólások: 1
Hely: Nagyoroszi

0 0 Marótiné Drajkó Mónika ezt a véleményt írta 2016-11-28 15:17-kor:

Sziasztok!Sajnos én sem tudtam letölteni a filmet.Szerettem volna megnézni,mert 9 éves kislányomékat moziba vinné a filmre az ofőjük.Szerintetek való ez ennek a korosztálynak? (tudok a 12-es karikáról).Köszi a véleményeket!0 0

Sellőlány képe
Hozzászólások: 297
Hely: Magyarország

0 0 Sellőlány ezt a véleményt írta 2016-11-28 15:41-kor:

Mondjuk szerintem "nem áll meg a fejlődésben" egy 9 éves, ha megnézi ezt a filmet. Moziban a látvány kimondottan kidomborodik legalább, az állatkák érdekesek, látványosak (főleg moziban). Erőszak bemutatása konkrétan nincs a filmben. Talán az összekötő történet lehet, kicsit bonyolult egy 9 éves részére, de (ha más nem. utólagos magyarázatával felnőttnek...) azért megnézhető. A látvány talán pótolja az esetleg teljesen meg nem értett részeket. Amúgy is főleg a látvány a film lényege (mondjuk ez az én véleményem). 

0 0

Dron képe
Hozzászólások: 70
Hely: Kehidakustány

0 0 Dron ezt a véleményt írta 2016-11-27 16:25-kor:

Hiába kattintok a linkekere semmit nem tudok megnézni ,jön az adfly aztután continue majd SKIP AD  és nem történik semmi nem jön be egy film sem   miért van ez ??????
 0 0

Encsiiih képe
Hozzászólások: 59
Hely: Magyarország

0 0 Encsiiih ezt a véleményt írta 2017-01-01 21:07-kor:

Ha van Adblock-od akkor ki kell kapcsolni, mielőtt a skip adra mész :)

0 0

gabo55 képe
Hozzászólások: 45
Hely: Magyarország

1 0 gabo55 ezt a véleményt írta 2016-11-27 13:10-kor:

Júhhé! Megnéztem moziban is! Imádtam az álatkákat! A férfi főszereplőt, a dagit, a lányt! :)
Valószínűleg elfogolt vagyok a történethez. Ne hari!1 0

Sellőlány képe
Hozzászólások: 297
Hely: Magyarország

1 0 Sellőlány ezt a véleményt írta 2016-11-26 23:14-kor:

Először is..., nem vagyok egy kimondottan Harry Potter rajongó, ezt a filmet főleg egy ismerősöm kedvéért néztem meg - vele együtt - (ő eléggé szereti a Harry Potter történeteket, és a filmeket is, a Harry Potter filmeket is vele együtt néztem meg, azok tetszettek, ha nem is lesznek a kedvenceim...). Ez a film..., hát elvileg a Harry Potter filmek előzménye "akar lenni", de valahogy nem méltó a Harry Potter-részekhez, a film jó első szakasza annyira vontatottra sikerült, hogy csak azon gondolkozik a néző (én legalábbis), hogy mi fog kisülni ebből a langyos történet-halmazból. A film végére azért kialakul egy kerettörténet, de valahogy olyan túlbonyolított, és a film végére kapunk valamilyen erőltetett magyarázatot. Az egész filmben a látványvilág ér a legtöbbet, az biztos, hogy moziban ez az erőssége nagyon kidomborodna. A különleges, mesebeli "állatkák" érdekesek, némelyik aranyos, de ez azért kevés egy jó filmhez.
A legkellemetlenebb, hogy a főszereplőt alakító Eddie Redmayne egy annyira jellegtelen színész számomra legalábbis (mint férfi is férfiatlan, mondom ezt női szemmel), őszintén szólva nem is értem, miért "fut a szekere annyira" (A katedrális főszerepében is nyomasztó volt nézni...). A másik, hogy a főszereplő valójában mellékszereplővé válik a kövérkés "mugli" szereplő mellett, ugyanis ennek a szereplőnek a karaktere átmegy legalább valamilyen jellemfejlődésen, és sokkal szerethetőbb, a színész játéka is jobb. A látványvilág az rendben van, egy kellemes kis mesének elmegy az egész történet, és, ha a film közepéig nem alszik el az ember, addig kibírja, akkor még rendben is van valahogy. Sajna még a Harry Potter kedvelő ismerősöm tetszését sem nyerte el a film, én meg még rajongó sem vagyok...  Nekem maximum egy mese "látvány-orgiával" kategóriában megy el a film.1 0

Róbert Iváncsik képe
Hozzászólások: 179
Hely: veszprem

1 0 Róbert Iváncsik ezt a véleményt írta 2016-11-29 15:27-kor:

Igen,annyira hype-oltak Eddie-t . Pedig nekem sem tetszett a jateka a film soran. Olyan erzesem volt,mintha valami mellekszereplo lett volna,aki sokszor allt a kamera utjaban.

1 0

syrus2 képe
Hozzászólások: 17
Hely:

1 0 syrus2 ezt a véleményt írta 2016-11-25 17:55-kor:

Sajna nekem is az a véleményem, hogy nem lett rossz de.. 
Az első bajom a rendező mert amikor kinyírta a könyvet végleg az utolsó Potter végén az felért egy pofonnal jó jó azért a többi rendező sem volt éppen könyv hű pl: Tűz serlege vagy a Félvér Herceg de az már egekbe kiáltó bűn, hogy eltöri a pálcát, (A könyvben az öreg mellé temetik) és sorolhatnám de térjünk vissza a rendező-höz tehát szerintem az első Potter filmek valamelyik rendezőjét kellett volna berántani mert valjuk be öszintén az utolsó sem volt rossz de nekem legalábbis az volt az érzésem, hogy egész a tőrténet és nem pedig az, hogy azt a k...va szerintem értitek mire gondolok.
Az első részekben sok kis apró reszletgazdag varázslat volt aztán ahogy haladtunk előre a bagoly nem mozgott a pulpituson, a tűzre rávetítették Sirius-t nem a parázsból alakúlt ki az arca és ezeket is sorolhatnám, tehát abszolút jó meg kell nézni de ez így kevés egy Potter után.1 0

Mozi1984 képe
Hozzászólások: 60
Hely: Budapest

2 2 Mozi1984 ezt a véleményt írta 2016-11-24 09:28-kor:

Jó mese film volt.Kell az ilyen.Cam minőség egyszerű bemész a moziba szuper telcsiddel és hozzol jobbat.De helyette minek mennél oda? Mert a jegy drága..stb kifogás.Tipikus magyarázkodások..stb.Tehát várjál friss verzióra azt aludjál még pár hetet.Közbe meg okos internetes kommentek.De mi az ami nem változik? Az,hogy mégis idejársz filmet nézzni.Nem volt rossz mese film.Köszönöm munkádat jobb minőség már rég van.2 2

gabo55 képe
Hozzászólások: 45
Hely: Magyarország

1 1 gabo55 ezt a véleményt írta 2016-11-23 12:22-kor:

azt tapasztalom manapság kevesen olvasnak. ezt nagyon lehangolónak tartom, mivel a fantáziatlanok lesznek a jövő emberei! először olvasd el, aztán nézd meg!! mit hagytak ki a könyvből!?
és jöhet a személyes "nyelvű" kritika!
és utána értékeld a filmvásznon megjelent képivilágot! szöveg élményt! esetlegesen a kihagyott fejezeteket, amit "TE" nagyon szerettél!!
 1 1

gabo55 képe
Hozzászólások: 45
Hely: Magyarország

0 0 gabo55 ezt a véleményt írta 2016-11-23 12:10-kor:

hozzászólók véleményét nehezen, de elfogadtam. ha tehetitek nézzétek meg mozivásznon, vagy olvassátok el a könyvet!
utána nem ez lesz a véleménytek! (remélem)0 0

gabo55 képe
Hozzászólások: 45
Hely: Magyarország

1 0 gabo55 ezt a véleményt írta 2016-11-23 11:58-kor:

jó volt ez a film! nem tudtad élvezni a képi világát a camerás felvétel miatt! a képzeletünk nem tudja felfogni, ha nem látjuk, vagy nem olvastuk el a könyvet!
nekem nagyon tetszett itt és ott is! köze nincs az avatarhoz!
 1 0

RICHARD CORNEL képe
Hozzászólások: 6
Hely: toronto kanada

0 0 RICHARD CORNEL ezt a véleményt írta 2016-11-22 01:01-kor:

Ez egyszerüen szőrnyü volt ,,mondhatni siralmas  ,, !!!!! NEM MÉLTÓ  a Harry Potter filmekhez ,,a főszereplő egy semmitmondó ,jellemezhetetlen figura , az állatokat mint ha az AVATAR -tól lopták volna . mondjuk az az állatvilág és ez nem hasonlitható .0 0

gabo55 képe
Hozzászólások: 45
Hely: Magyarország

1 0 gabo55 ezt a véleményt írta 2016-11-23 12:01-kor:

ezeréves mitológiákból építkeznek a forgatókönyvírók! lásd Narnia, és Gyűrűk ura! ez most mindenképpen másképp és mégis HP szerinti filmekhez idomult!

1 0

edlelmes képe
Hozzászólások: 486
Hely: Magyarország

2 0 edlelmes ezt a véleményt írta 2016-11-21 23:08-kor:

Hasonlóan a Harry Potteres filmekhez izgalmas varázsszavak csattannak el benne, s számomra imádnivalóak a furcsa kis lények. A zenéje néhol a Harry Potteres filmek alapzenéjéhez hasonló. Nekem kicsit erőltetett némely rész, amúgy viszont tartalmas, magával ragadó. A főszereplő valóban nem illik a képbe, viszont a dagi férfi és a hozzá kedves hölgy engem lenyűgözött. Várom a további 3 részt. Köszi a feltöltést.2 0

Róbert Iváncsik képe
Hozzászólások: 179
Hely: veszprem

2 0 Róbert Iváncsik ezt a véleményt írta 2016-11-21 21:54-kor:

A foszereplo valahogy bantja az en szemem is ,de viszont a dagi foszert azt nagyon birtam benne .:D2 0

waltari képe
Hozzászólások: 84
Hely: Magyarország, Budapest, Debrecen

0 1 waltari ezt a véleményt írta 2016-11-21 17:13-kor:

A főszereplő nekem sem szimpi, ráadásul mugli vagyok :-), de ettől függetlenül tetszett a film. Nézhető, bár néhány jelenetet simán ki lehetett volna vágni (gondolok itt a "legendás állatok" bemutatására).0 1

Csapszi23 képe
Hozzászólások: 14
Hely: Budapest

1 1 Csapszi23 ezt a véleményt írta 2016-11-20 21:07-kor:

Annyira taszít a látványa a főszereplőnek,hogy lehet meg sem nézem pedig érdekesnek tűnik. Ja,elég szomorú mikor így ítélkeznek az emberek de a dán lányt sem tudtam végignézni egész egyszerűen nem ment pedig közben már mást is csináltam de mikor odapillantottam a szőr is felállt a hátamon :(1 1

PállÁgi22 képe
Hozzászólások: 39
Hely: Anglia, Brighton

1 0 PállÁgi22 ezt a véleményt írta 2016-11-20 21:23-kor:

Ha lesz jobb változat, nézd meg! Bár így a főszereplőt kevésbé fogod látni....szóval nehéz helyzet!

1 0

Kirito17 képe
Hozzászólások: 1
Hely: Litke magyar ország

0 1 Kirito17 ezt a véleményt írta 2016-11-20 20:30-kor:

Nekem meg sem nyisa pedig már nagyon vártam... :( valaki tudna segiteni ? 0 1

Szabcsu képe
Hozzászólások: 133
Hely: Németország

4 0 Szabcsu ezt a véleményt írta 2016-11-20 20:04-kor:

Már nagyon vártam ezt a filmet és megérte megnézni. Nagyon tetszett. Szeretem az ilyen jellegű filmeket. Csodálatos látvány tárul a szem elé :) Izgalmas végig lekötött...4 0

kiwimango képe
Hozzászólások: 14
Hely: mucsaröcsöge

0 0 kiwimango ezt a véleményt írta 2016-11-20 19:31-kor:

Tipikus GYP-s történet látványorgiával. 6/100 0

 képe
Hozzászólások: 0
Hely: -

1 1 ezt a véleményt írta 2016-11-20 17:48-kor:

Most küldök HDTS-t...az már jó videó!!1 1

kadvan95 képe
Hozzászólások: 5
Hely:

0 0 kadvan95 ezt a véleményt írta 2016-11-20 14:04-kor:

Ki fordította le ezt a címet??? :o0 0


Részletes Kereső
A funkció használatához be kell jelentkezned!

×