ingyenes webstatisztika
A majmok bolygója: A birodalom (2024) teljes film magyarul online - Mozicsillag

A majmok bolygója: A birodalom (2024) online teljes film magyarul


  • A majmok bolygója: A birodalom

Sok évvel a legutóbbi események után számos majomtársadalom alakult ki az oázisban, ahová Caesar vezette társait. Eközben az emberek tovább fejlődtek vissza elvadult állapotukba. A majomklánok egy része soha nem hallott Caesarról. Mások kihasználják legendás státuszát, hogy tanításait ambiciózus céljaik érdekében kiforgassák. Ennek fényében az egyik majomvezér rabszolgasorba taszít más klánokat, hogy megtaláljanak egy titkos emberi technológiát. Amikor egy másik majom szemtanúja lesz annak, hogy klánját elrabolják, egy emberlánnyal együtt elindul a szabadságért.


Felhasználói értékelés:

6,5 pont / 4 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    Wes Ball
  • Színészek:

    Freya Allan
    Kevin Durand
    Dichen Lachman
    William H. Macy
    Owen Teague
    Lydia Peckham
    Peter Macon
    Sara Wiseman
    Karin Konoval
    Neil Sandilands
    Eka Darville
    Ras-Samuel
    Travis Jeffery
    Nina Gallas

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

cw55 képe
Hozzászólások: 2005
Hely: hungary

0 0 cw55 ezt a véleményt írta 2024-05-17 13:38-kor:

stevenn 
Teljesen egyetértek veled ! a régebbiekkel ez nem versenyezhet,sőt még a Charlton Heston féle legelső Majmok bolygolya (1968) legelső fantasy érzés azóta is bennem van, imádtam és imádom ma is, bármikor újra nézem, akár a ZÖLD SZÓJA-t teljesen időt álló a téma örökzöld ! Ezek voltak azok alkotások amit napjainkig újra és újra átírnak és filmre visznek ALAPTÉMA  Ez az "új"változat tiszta számítógépes játék nagyon művi rideg, nem tudsz azonosulni vele, számomra az a MOZI ami úgy tud magával ragadni,hogy benne vagyok  teljes énemmel Ez nem olyan volt 



0 0

stevenn képe
Hozzászólások: 66
Hely: Brazilia

0 0 stevenn ezt a véleményt írta 2024-05-15 19:58-kor:

Miert kaptam lekezelest???Azert mert elmondtam az igazat,hogy van regi ,klasszikus Majmok Bolygoja is???Ezrert szavaznak le???Miert?Mert a regi sorozatot is moziba vetitettek,es ugyancsak amerikaiak rendeztek???Erdekes,pedig a regi Csillagok Haboruja is sokkal jobb mint az ujabbak,es a regi Remalom az ELM Utcaban sorozat,es meg sok,sok regi klasszikus...Szoval en nem irtam semmi rosszat,mert nekem nagyon tetszett a regi,klasszikis DUNE is Kylie Mac Lachlan-nel es a vilaghiru STING foszereplesevel!!!Vagy csak en vagyok odivatu es lejart muzeum???



0 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 1002
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2024-05-15 20:54-kor:

Én a régebbi filmeket általában nem kedvelem. A 80'-as évek előttiekbe bele sem kezdek. Szimplán azért, mert a látvány, a technikai elmaradás (az újabb filmekkel szemben) miatt bugyutának érzem őket. Nem rosszak a régiek, csak szimplán ezen okok miatt nem vagyok rájuk kiváncsi. Kivétel a Star Wars, de már az is megkopott, nálam is.
Nekem a 2001-es Mark Wahlberg-es Majmok Bolygója sem volt rossz. A 3 (most már 4) újabb meg főleg tetszett. A sztori szerintem mindben jó volt, és ugye a látvány is egyértelműen szép. A szinészek és a zene is rendben volt mindben. Nálam igy a régiek semmilyen szinten nem pipálhatnák le az újakat.

Aki lepontozott, szerintem egy fiatal, mai korosztályú filmnéző lehetett. Vagy csak aki nem kedveli a régi Majmok Bolygója filmeket. Ne szivd mellre! Legalább nem osztott ki valami agyatlan.

0 0

stevenn képe
Hozzászólások: 66
Hely: Brazilia

1 1 stevenn ezt a véleményt írta 2024-05-12 16:37-kor:

Valahogy senki sem latta a regi,klasszikus Majmok Bolygoja-t?Ha jol emlekszem 5 resz volt,meg Cezar,meg Nova,,,es termeszetesen Charlton Heston!!!Aki nem latta a 80-as evekbeli Majmok Bolygoja-t,az feltetlenul nezze meg mindet!Sokkal jobban megrendezett,akcioban es latvanyban felulmulhatatlan...es Roddy Mac Dowell foszereplesevel lenyugozo szineszi alakitas!!!A mostani Majmok Bolygoja a regi,klasszikusoknak az uj feldolgozasa...



1 1

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 1002
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2024-05-11 20:04-kor:

Spoiler!!!

Ez egyértelműen egy első része volt valami nagynak. A vége alapján elég nagy dolgok várhatóak. Mindkét oldalról.
A szinészekre nem lehet panasz. Noa azért eléggé egy Caesar 2.0 volt. Nekem eléggé hasonló volt a két karakter kinézetre, meg gondolkodásra is. Mae/Freya Allan nem volt rossz, de az arcáról sok érzelmet nem lehetett leolvasni. Mások hozták az elvártat, de semmi többet. Olvastam kritikában, hogy Raka nem biztos, hogy meghalt. De Proximus Caesar-ban sem vagyok annyira biztos. A vizbe esett, szóval még visszatérhet. Akár. De ki tudja.

Összességében 10/7  Valahogy kicsit jobbra számitottam. Talán kevés volt az akció? A környezet szép volt, és úgy a sztori is elég jó lett. De valahogy nem lett annyira erős, mint amilyen lehetett volna. Viszont egy első résznek mindenképpen jó. Megágyazott a későbbi filmeknek. És hogy ki melyik oldalnak szurkol? Mindkettő szimpatikus. A bunkerekben bujkáló/túlélő emberek, meg a sasokat röptető majmok. Azért fura volt, hogy a vad emberek túléltek a szabadban. Mármint nem nagyon használtak eszközöket. És ugye farkasok és medvék is biztosan vannak. Szóval én nem fogadnék a félmeztelenül szaladgáló visszafejlődött emberkékre egy ilyen veszélyes világban. 



0 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 1002
Hely: Gibbonföld

0 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2024-05-09 21:09-kor:

Nálam ez az év egyik legjobban várt filmje. Hónapok óta várom. Az eddigi részek (az utolsó 3) igazán jók voltak, magasra tették a lécet. Itt is leginkább a teljesen új korszak miatt lehet igazán izgalmas az egész. Majd a szinkronos után tudok értelmes értékelést is irni. De jót várok.



0 0


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×