ingyenes webstatisztika
Rosamunde Pilcher - Félrelépés engedéllyel (2016) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Rosamunde Pilcher - Félrelépés engedéllyel (2016) online teljes film magyarul


 • Rosamunde Pilcher - Félrelépés engedéllyel

A Sörfőzde tulajdonos Oscar és felesége Ella már 25 éve boldog házasságban él egymással. Az ezüstlakodalmuk kapcsán a lányuk, Lexi dicsőítő szavai alapján ez a házasság mindenki számára remek példakép. A fiatal, gyermekét egyedül nevelő nőnek viszont kevesebb szerencséje volt a párválasztásban. David, a lányának az apja túl fiatalnak érzi magát a családi életre, ehelyett inkább a világ körbevitorlázását választja.

A férfiakban csalódottan Lexi is inkább olyan kapcsolatról álmodozik, mint amilyen a szülei életstílusa. Éppen ezért egy partin lerázza magáról a fiatal szörföző, és új pub-tulajdonos, Samet, amikor az heves flörtöt kezdene vele. Amit viszont nem is sejt, a szülei mintaházasságában is egyre gyakrabban merülnek fel gondok. Az egymás iránt érzett szerelmük ellenére is 25 év után az erotikus vágy alábbhagy. Még akkor is, ha ezt egyikük sem ismeri be, az ágyban már nem történik semmi, mint ahogy ezt Oscar barátja, Alfie józanul megállapítja.

Ő és a második, nála fiatalabb felesége, Grace éppen ezért megállapodtak abban, hogy jogot adnak egymásnak a félrelépésre. A házasságon kívüli kaland frissen tartja a párkapcsolatot. Egyetlen feltételük van: az érzelmi viszony, az szóba sem jöhet.

Oscar és Ella számára ilyen megállapodás az elején eleve kizárva. Megpróbálják a házaséletüket valahogy másképp lendületbe hozni, ami csupán mérsékelt sikerrel jár. A Sörfőzdében sem megy minden úgy, ahogy szeretnék. Amikor Sam megkéri Lexit, hogy szereljen föl egy sörfőző berendezést a pubjában, Oscar ebben csak a versenytársat látja, bár a lánya hajlandó lenne vele együttműködni. Mindenesetre a lány nem akarja az apját hátba támadni, és Sam felkérését visszautasítja. A férfi viszont nem hagyja magát erről lebeszélni, és az udvarlásban is meglepő módon kitartó.

Oscar és Ella újra és újra felteszi magának a kérdést, vajon nem kellene-e mégis Grace és Alfie példáját követniük? Ugyanakkor engedélyeznek maguknak mégis egy, de csakis egy kalandot, félrelépést. Hamarosan viszont ráébrednek, hogy annak kivitelezése sokkal nehezebb, mint ahogy azt elképzelték. Nem csak a gyakorlatlanok képmutatásával, hanem a saját egyre növekvő féltékenységükkel is meg kell küzdeniük.

Eközben a félrelépés-szakértőknél is minden egyszerre megkérdőjeleződik, amikor egyikük komolyan szerelmes lesz. Lehet, hogy Ella és Oscar a félrelépéseikkel az egész eddigi boldog házasságukat kockáztatják? Oscar és Lexi között lefolyt veszekedés után a nő úgy dönt, beavatja Samet a sörfőzés rejtelmeibe. Eközben mindketten egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és úgy tűnik, már semmi akadálya sincs közöttük egy közös jövőnek. Ekkor viszont újra felbukkan David, és vissza szeretné szerezni magának Lexit. A nő viszont már rég döntött. Most már csak a szüleinek kell segíteni abban, hogy felismerjék, hogy 25 év házasság után is az egymás iránt érzett szerelmük erősebb, mint akármilyen kalandvágy.


Felhasználói értékelés:

8,0 pont / 1 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

 • Rendező(k):

  Uli Möller
 • Színészek:

  Anica Dobra
  Heio von Stetten
  Teresa Rizos
  Christian Wunderlich
  Dana Golombek
  Mathias Herrmann

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
 • Ne küldj spamet.
 • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

Még nem volt vélemény írva erről a filmről. Legyél az első aki véleményt ír!

Részletes Kereső
A funkció használatához be kell jelentkezned!

×