ingyenes webstatisztika
Ítélet Magyarországon (2013) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Ítélet Magyarországon (2013) online teljes film magyarul


  • Ítélet Magyarországon

K. Árpád, K. István és P. Zsolt a vádirat szerint 2008 elején arra az elhatározásra jutott, hogy az igazságszolgáltatás nem látja el rendesen a feladatát, ezért saját kezükbe veszik a rendcsinálást és fegyveres támadásokat kezdenek romák házai ellen. 2007-ben a K. testvérek elmentek egy Magyar Gárda-avatóra is, de a szervezet "nem tartották kielégítőnek az adott társadalmi helyzet megoldására". #Dokumentumfilm #Romagyilkosságok Ezután raboltak ki egy besenyei vadászt, akitől először szereztek fegyvereket. Az első támadásoknak még nem voltak halálos áldozataik, miután azonban Nagycsécsen öltek is, nem rettentek vissza, mert úgy vélték, így érhetik el a céljukat, a félelemkeltést. Cs. István negyedrendű vádlottal 2008 márciusban találkoztak a debreceni focicsapat szurkolói klubjában. Cs. korábban Koszovóban szolgált szerződéses katonaként, a cigányokkal kapcsolatban pedig olyan véleményt képviselt, aminek alapján a többi vádlott úgy érezte, rávehető a támadásokra, írja a vádirat. Ő később sofőrként volt jelen. A hat halálos áldozatot követelő gyilkosságsorozat feltételezett elkövetőit 2009. augusztus 21-én fogták el egy debreceni szórakozóhelyen. 


Hajdú Eszter végigülte a romagyilkosságok tárgyalássorozatának 167 napját, és Ítélet Magyarországon címmel megrázó, külföldön már számos fesztiváldíjat nyert filmet készített róla. Keményen fegyelmezett hozzátartozók, gátlástalanul hazudozó tanúk, pontos kép a mai Magyarországról.


Felhasználói értékelés:

8,0 pont / 1 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    Hajdú Eszter
  • Színészek:

    n/A

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

photosam képe
Hozzászólások: 3
Hely: Magyar

0 0 photosam ezt a véleményt írta 2023-07-11 20:32-kor:

Azóta a cigányok gyilkolnak, drogot árulnak, félanalfebéta, imbecillis, született bűnöző mind. Egy fekély az ország testén.
Sőt, ha cigány az elkövető, szinte meg sem büntetik !
Van egy fajta, ami ugye ítélkezni szokott F... párcsicskaként és ilyen módon is írtja a MAGYARSÁGOT !
Az összes többi intelligens, beilleszkedett és dolgozó-tanuló nemzetiség, ez a kettő meg szemét és élősködő fajta.
Vajon miért utálják őket a világ minden pontján ? Kanadából 2 hét után kitiltották őket !
 



0 0

jaklant96 képe
Hozzászólások: 5
Hely:

0 0 jaklant96 ezt a véleményt írta 2023-07-12 20:23-kor:

Már az első mondatod elárulja hogy  gondok vannak a tisztánlátásoddal..Először is, az hogy minden cigány született bűnöző lenne, ez már a realitástól jócskán eltérő  fene nagy hazugság. Az hogy a cigányokat nem büntetik, ez is egy hazugság, amiből jól látszik hogy lövésed sincs a valós helyzetről, dolgokról. A többi kisebbség intelligens, beilleszkedett szerinted és így akkor nincs bűnöző és szemét  mocsok ember közöttük,.... ennyire nem lehetsz buta naív kislány, de szerintem nem is erröl van szó, csak egyszerűen rémesen keveset tudsz és elvakít az öncélú gyűlölet. Sajnos pont az ilyen és hozzád hasonló felfogásúak akik akaratukon kívül ártanak a Magyar Nemzetnek, leginkább a  politikai fehérgalléros búnözőkkel együtt,mert a hozzád hasonlóakat lehet könnyen befolyásolni, megvezetni, tenyérből etetni hülyeséggel a politika elitnek. A magyarországi cigányság mint kissebbség lett a politikusok játszótere, és már réges-régen  ki lehetett volna hozni a cigányságot a "küszöb" alól, de nincs hozzá meg a valós politikai szándék, ami rendszerváltás elött és utána sem volt, mert a magyar politikának szüksége van erre a kisebbségre akire lehet mutogatni, elterelni a figyelmet baj esetén, vagy megvenni a szavazatát pár - kg krumpliért a választások során. A legtöbb nyugat-erurópai országban ahol komolyan vették a feladatukat a kormányok ott sikerült jó eredményeket elérni a cigány kisebbséggel, a skandinávokat nem is emltem mert ott fényévekre elhúztak mint a vadlibák ez ügyben (is).

 

0 0


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×