ingyenes webstatisztika
Hellraiser (2022) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Hellraiser (2022) online teljes film magyarul


  • Hellraiser

Clive Barker korszakalkotó Hellraiser filmjének újragondolásában egy fiatal nőnek szembe kell néznie a bátyja eltűnéséért felelős rejtélyes rejtvénydoboz mögött álló szadista, természetfeletti erőkkel.


Felhasználói értékelés:

5,6 pont / 9 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    David Bruckner
  • Színészek:

    Odessa A’zion
    Jamie Clayton
    Adam Faison
    Drew Starkey
    Brandon Flynn

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

zoliocsi képe
Hozzászólások: 816
Hely: magyar,szentes

0 0 zoliocsi ezt a véleményt írta 2022-12-08 21:43-kor:

A régi klasszikusok remakeje nem nagyon sikerül..egyre gyengébb a színvonal..pedig nagy kedvencem volt..annak idején nagy hatással volt rám..de lehet, az igényeim nőttek meg.."régen minden jobb volt"..én is..:-D



0 0

Jutka1234 képe
Hozzászólások: 60
Hely:

2 0 Jutka1234 ezt a véleményt írta 2022-11-10 16:46-kor:

Sajnos egyet kell ertenem wikopulppal. Ez nagyon szomoru, hogy mit muvelnek a filmekkel. Manapsag nincs olyan film, amibe ne lenne egy egy " más" jelenet, nemelyik surolja a pornofilm kategoriat. Felhaborit,hogy igy tonkrevagjak a filmipart. Pl.Sarkanyok hazaba mennyit kellhetett keresgelniuk egy gender tipusu foszereplo szinesz utan. Az interjui rendre errol szolnak, nem am a sorozatrol, hanem a szexualis iranyultsagarol. Kiabrandito, duhito es bocsanat, nemelyik undorito. Ezt mondom ugy, hogy en egy elfogado ember vagyok, de ennekmaz eroszakossagnak nem vagyok a befogadoja. Mindenhova bekuszik, filmekbe, fociba, a mindennapjainkba. Divat lett belole, kivancsi vagyok meddig fajul.



2 0

wikopulp képe
Hozzászólások: 206
Hely:

2 0 wikopulp ezt a véleményt írta 2022-11-10 18:08-kor:

Sokáig azt hittem ,hogy ok nélkül bántják ezeket "más" embereket.... Most már tudom ,hogy szánt szándékkal nyomós okot adnak rá az embereknek,hogy rühelljék őket,vagy undorodjanak tőlük. Még azok is,akiknek eddig semmi bajuk nem volt velük.

2 0

Jutka1234 képe
Hozzászólások: 60
Hely:

2 0 Jutka1234 ezt a véleményt írta 2022-11-10 20:29-kor:

Médiánál nagyobb hatalom nincs es igy nagyon veszelyes tud lenni... akik gerjesztik ezt, nagy bajt csinalnak az emberek fejeben, mivel radikalis vilagban elunk. Pont hogy gyuloletkeltest izzit az elfogadas jegyeben. 

2 0

Rainbowheart1.0 képe
Hozzászólások: 1597
Hely:

2 1 Rainbowheart1.0 ezt a véleményt írta 2022-11-12 19:40-kor:

Terljesen egyetértek veletek.

2 1

wikopulp képe
Hozzászólások: 206
Hely:

1 0 wikopulp ezt a véleményt írta 2022-11-13 01:00-kor:

Erről egyszer még nyitunk egy vitát,és bánatunkban heteróra isszuk őket.. ::)))

1 0

Cicaalany képe
Hozzászólások: 12
Hely: Budapest

1 0 Cicaalany ezt a véleményt írta 2022-11-09 19:07-kor:

nekem tetszett:P



1 0

wikopulp képe
Hozzászólások: 206
Hely:

3 2 wikopulp ezt a véleményt írta 2022-11-02 21:08-kor:

Meg se lepődjetek,a film eső 10 percében megkapjátok a dizni ötelező meleg párosát. A kötelező dizni buzi jelenettel,és a hozzá tartozó buzi csókkal. Ha a film nem egy buzi párossal kezdődne, nem is beszélhetnénk dizni filmről. Megkapod,a pofádba nyomják,és ledugják a torkodon. Mert neked kötelező buzeránsokat nézned,és ha nem tetszik akkor is ez van. Persze ez csak sítlusos "előjáték" ,hiszen a főgonosz szögfejünk sem akárki. Ő nő... vagyis transz nő. Vagy is egy "férfi" (itt nagyon erős az idézőjel) aki nőnek képzeli magát. Tehát szimplán buzi aki női ruhákban flangál. Bár nem akartam lehúzni a filmet,mert most kivételesen lehetne jókat írni. Tisztelegtek egy legendás horror előtt,ami egyébként irtózatosan szar volt hajdanán,de a vhs-korában nem volt válogatni való. Híres lett, legendás lett. Mert nem volt más,így mindenki látta. És amit kihoztak belőle az egyrészt simán vállalható horror a mai szegényes és förtelmes kínáltaból. Másrészt a gyártó siralmas elveitől itt most 180 fokkal szembe menve egy olyan véres ,fröcsögő ,kibelezős ,megnyúzós horrort csináltak,ami a diznitől eddig még viccnek is rosszul hangzott volna. A látványelemek néhol 100 százalékig megidézik az eredeti filmet(filmeket). Ebből a szempontból is nagy tisztelettel nyúltak a franchise-hoz. A sztori az sztori... Miről beszélhetnénk egy feldolgozásnál,aminek adott a sztorija? Nem egy csavaros film ,amin hetekig agyalsz. Ez egy klasszikus egyenes történetszálon futó irtózat ,ami 100 százalék fantasy, és mindez remekül adagolt horroral dúsított rettenet. Most hatalmas örömujjongásban törtem volna ki,ha ezt a meleg szart nem nyomják le a torkomon. De mivel nem tudom megemészteni,kap egy jó 4 pontot. És a filmkészítők mindenképp menjenek a picsába(legalább azért ,hogy ne buzuljanak be) és legközelebb ne hagyják maguk seggberakni a cég álltal,megalkudni ,elbuzisítani egy filmet,mert ez a rohadt trend mostanság. De a diznitől változatlanul azt várom el,hogy keserves kínok között szexeljék halálra a saját öreganyjukat,és a még élő felmenőket..ámen.



3 2

Rainbowheart1.0 képe
Hozzászólások: 1597
Hely:

1 1 Rainbowheart1.0 ezt a véleményt írta 2022-11-12 19:38-kor:

Köszi ,meg se nézem... nekem a tököm kivan ezzel...már azon is kiégtem ki játsza de így nálam kuka. Disney meg netflix is elmehet a picsába tőlem.Direkt belepaszírozzák mindenbe ezt.

1 1

wikopulp képe
Hozzászólások: 206
Hely:

0 0 wikopulp ezt a véleményt írta 2022-11-13 00:56-kor:

Remélem nincsnek golyóid :))))))))) De ez nekem is sok volt. Azért fél szemmel rásandíthatsz a filmre. Majdnem azt írtam rá ,hogy kifejezetten jó feldolgozás. (Mert egyébként az lenne) Nem tudom mit adott a rendező vagy forgatókönyvíró a fejeseknek, de leírták és meg is valósították a profi vérengzést. A Ragadozó -feldolgozással ellentétben itt azért van kegyetlenkedés,márpedig ez a horror megkívánja ezt. Csak hát mióta a dizni pofátlanul ,szégyentelenül letuszkolja a torkunkon minden létező formában a melegeket,sokszor akkora ellenérzést vált ki belőlem,hogy én is rányomok a filmre felénél és nem nézem tovább. Lehet az marvel film,sorozat, gyerekmese,vagy horror -ezenek teljesen mindegy csak lehessen egy jót buzizni. Azért ha kedveled a jó horrort,és van kedved múltidéző szabdalásra,less bele a filmbe . Aztán ha a végén hányunk valamitől,majd ráfogjuk a Szögfejű "barátunkra". Egyébként a hangja kurva jó lett..:))) Ez tényleg valami másik dimenzióból jött sátánista hangon szólal meg .

0 0


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×