ingyenes webstatisztika
Nevem Zlatan (2022) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Nevem Zlatan (2022) online teljes film magyarul


  • Nevem Zlatan

latan Ibrahimovic balkáni bevándorlók gyermekeként született Svédországban. Nehéz gyerekkora ellenére Svédország egyik legsikeresebb focistájává vált. A sikerek eléréséhez Zlatannak sok kihívással kellett szembenéznie, a focipályán és a magánéletében egyaránt. A világhírű focista karrierjének fontos állomásait érinti az alkotás a svéd indulástól az Ajaxon át az olasz sikerekig.

  • Játékidő:

    100 perc
  • Kategoria:
    Dráma, Sport, Életrajzi, 2022
  • IMDB Pont:

    6.3
  • Beküldte:

    Don Quijote
  • Nézettség:

    12060
  • Beküldve:

    2022-08-21
  • Vélemények száma:

    2
  • IMDB Link

Felhasználói értékelés:

7,2 pont / 5 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

  • Rendező(k):

    Jens Sjögren
  • Színészek:

    Granit Rushiti
    Dominic Andersson Bajraktati
    Cedomir Glisovic
    Merima Dizdarevic
    Håkan Bengtsson
    Selma Mesanovic
    Linda Haziri
    Emmanuele Aita
    Gijs Naber

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
  • Ne küldj spamet.
  • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

hesmith képe
Hozzászólások: 36
Hely: Hungary

0 0 hesmith ezt a véleményt írta 2022-08-23 22:32-kor:

érdekes figura tényleg... különleges családi háttérrel, ahol mondjuk nem feltétlen domborodhatott ki egy szerényebb alap a jelleméhez. (nem akarok bele menni... már benne is vagyok :P)



0 0

j9n5s91 képe
Hozzászólások: 992
Hely: Gibbonföld

2 0 j9n5s91 ezt a véleményt írta 2022-08-22 16:08-kor:

Az kétségtelen, hogy mekkora klasszis. És még mindig nyomja. Talán nincs olyan korszaka, amikor gyengén teljesített. Mondjuk a PSG-s az a gólok tekintetében kimagasló. Mint ember viszont nagyon megosztó. Mondhatjuk, hogy saját magának nehezítette meg a dolgát. De az is igaz lehet, hogy ha minden máshogy történik, és nem olyan forrófejű, mint amilyen, akkor talán nem futotta volna be ezt a pályát. A világ egyik legjobb támadója, még most is képes hatalmas dolgokat féghezvinni. Nekem sosem volt a kedvencem, mert én inkább a megbízhatóbb, összeszedettebb, kezelhetőbb játékosokat tartottam pl példaképnek. Azért Zlatan nem ilyen. De rajta kívül mások is hasonló mentalitással bírnak. Színesítik a focit, és ez egy jó dolog.
A film talán túl sokat mutat a fiatalabb időszakából. És kevesebbet mondjuk a Malmös, Ajaxos időszakából. A gyerek Ibra nekem borzalmasan idegesítő volt. Amúgy hihetően játszott. Remélhetőleg azért csak játszott, és nem egy ennyire kezelhetetlen gyereket választottak ki, hogy úgymond önmagát adja.
A lényeg, hogy számomra olyan példát mutat, amit nem szabad követni. Mert pl az önzőzést már a legelején tiltani kellett volna. A foci - ahogy elmondják a filmben is sokszor- egy csapatjáték. És Ibra végig egyszemélyben akart megfelelni. És ezek miatt volt az összes összetűzés az edzőkkel, tanárokkal, a társakkal. Ez egy teljesen rossz hozzáállás. És ez nem foci. Ha annyira jó, akkor hajrá, ki lehet állni egy csapat ellen. Egyedül. Mire menne? Akkor talán észrevette volna magát, hogy mennyivel másabb, ha van rajta kívül még 10 ember is.
10/8 a film. Elég hitelesen adta szerintem a sztoriját. Persze biztosan kihagytak belőle dolgokat, időszakokat, mert az idő véges. A lényeg mégis benne van a filmben. A 2000-es évek óta jelen van, és végig magas szintan játszott. Fejlődött. De a karaktere megmaradt ezen a megosztó szinten. Ez van.



2 0


Részletes Kereső




A funkció használatához be kell jelentkezned!

×