ingyenes webstatisztika
A nyolcadik éjjel (2021) teljes film magyarul online - Mozicsillag

A nyolcadik éjjel (2021) online teljes film magyarul


 • A nyolcadik éjjel

Egy szerzetes egyik kezében imafüzérrel, másikban baltával egy több ezer éves szellemre vadászik, amely embereket száll meg, és rászabadítja a poklot a Földre.


Felhasználói értékelés:

6,0 pont / 6 szavazatból
Szavazz te is erre a filmre:

 • Rendező(k):

  Tae-Hyung Kim
 • Színészek:

  Lee Sung-min
  Park Hae-joon
  Kim You-jung

Vélemény írás:

Hozzászólásod írásánál, kérjük kövesd az alábbi alapszabályokat:
 • Ne küldj spamet.
 • Véleményed legyen kulturált, közérthető, másokat nem bántó.
Regisztrálj be ingyenesen hogy véleményt írhass a filmekről!

Tagok véleményei:

kisbandita képe
Hozzászólások: 292
Hely:

0 0 kisbandita ezt a véleményt írta 2022-05-19 17:46-kor:

az ázsiai-indiai filmek azért rendelkeznek olyan magas pontszámmal az imdb-n, mert bot-okat küldenek rájuk, amik felnyomják a pontozást. egy időben még Jeff Bezos tett ellene, de már régóta leszarja.0 0

piftake képe
Hozzászólások: 97
Hely: itthun

0 0 piftake ezt a véleményt írta 2022-01-08 21:15-kor:

valaki sötétítsen fel,mert egyszerűen nem értem hogy a filmgyártás salakja, a koreai levegőben repkedős-kardozós foskazán alsózsé kategóriás mocskok hogy pontozódnak 7 fölé? övék az imdb...? ez például mitől 10? egy hülye szavazott rá?0 0

Branwen85 képe
Hozzászólások: 26
Hely: Magyarország

0 0 Branwen85 ezt a véleményt írta 2021-07-11 17:55-kor:

Érdekes. Egyszer nyugodtan meg lehet  nézni. 10/80 0

Rainbowheart1.0 képe
Hozzászólások: 1597
Hely:

0 2 Rainbowheart1.0 ezt a véleményt írta 2021-07-10 17:51-kor:

Imádtam <3 Ez a film nagyon jó :) Misztikus inkább de szó szerint tökéletes :) 10/10 nálam régen tetszett ennyire film .0 2

csikoszoltan képe
Hozzászólások: 92
Hely: Budapest

2 1 csikoszoltan ezt a véleményt írta 2021-07-04 04:11-kor:


The 8th Night / A Nyolcadik Éjjel
Dél-Koreai, 2021-es, kb. 116 perces, horror-thriller-misztikus film.

A film szerintem sokaknak nem fog tetszeni. Én a filmre a műfaj és a szereplők miatt figyeltem fel rá. Számomra nem volt félelmetes a film és nem is volt annyira durva sem. Ahogyan elkezdődik a film még nem nagyon fogott meg a kezdése. A kezdése után a film amúgy jó volt, a végefele is volt egy két durvább jelenet is, de a végefele a történet egy kissé bonyolultra volt megcsinálva, sokkal érthetőbbre kellett volna megcsinálni-kivitelezni a történetet (ezért a végét szerintem sokan zavarosnak fogják tartani vagy nem is fogják teljesen a történetet megérteni). A vizuális effektek és a zenei aláfestés lehetett volna sokkal jobb. Nam Da-Reum színésznek szerintem nem állt jól ez a rövid - szerzetesi haj.  Összességében tőlem max. kap egy közepest a film.

Történetről:
Egy legendáról szól a film. Buddha szétválasztott két szörnyeteget-szellemet-démont (vörös szemet és fekete szemet), ami már több ezeréves és két helyen a világon bezárta őket egy kő dobozba. A vörös szemet bő egy évtizeddel ezelőtt megtalálja egy régész-kutató, de nem hisznek neki és csalónak nevezik, ezért a jelenben megidézi-kiengedi a vörös szemet (itt érdemes figyelni, hogy mit használ ehhez, mert a filmcsattanójához köze lesz és ahhoz is hogy a megszállt emberek holtestei miért néznek majd ki úgy a haláluk után ahogyan). Fekete szemet egy Buddha szerzetes őrzi, akivel egy fiatal-árva-tanuló fiú szerzetes él, akinek odaadja és mondja hogy keressen meg a városban egy szerzetest, mert csak 8 napjuk van, mert a szörnyeteg/vörös szem feléledt és ha egyesűl fekete szemmel akkor a Földre rászabadítja a poklot. A megkeresett szerzetes már nyomoz a megszállt emberek után, egyik kezében imafűzér, másik kezében balta és egy időután a fejében meg az a terv, hogy meg kell ölnie egy sámán szűzlányt. A szerzetesnek, a szerzetes fiúnak és a sámán szűzlánynak is megvan a saját maga drámai múltja. Eközben még a történetben két rendőr-nyomozó történetét is látni fogjuk.
A film végén mutatják újra a film címét és a nyolcas szám elfordul és végtelenre áll át, vagyis A Nyolcadik Éjjelből, A Végtelen Éjjel lesz.

Szereplők:
-Lee Sung-Min (Mr. Zoo: The Missing VIP, Black Monay, The Beast, The Drug King, The Witness, Real, Venus Talk, The Cat, Hwajung, The King 2 Hearts)
-Nam Da-Reum (Come And Hug Me, Start Up, Where Stars Land, Private Lives, A Piece Of Your Mind, Hotel Del Luna, Radio Romance, Beautiful World, Goblin, While You Were Sleeping, Entourage, The King I Love, Secret Healer, Memory, Pinocchio, Heart To Heart, Big Man, Horse Doctor, Possessed)
-Park Hae-Joon (The World Of The Married, Bring Me Home, Tune In For Love, Wanted, My Beautiful Bride, Warriors of the Dawn, Unforgettable, My Mister, The Missing, Doctor Stranger, Arthdal Chronicles)
-Kim You-Jung (Because I Love You, Commitment, Possessed, Paradise, Rainbow Eyes, Backstreet Rookie, Love In The Moonlight, Angry Mom, Cain And Abel, May Queen)2 1

Rainbowheart1.0 képe
Hozzászólások: 1597
Hely:

2 2 Rainbowheart1.0 ezt a véleményt írta 2021-07-10 17:54-kor:

Nem tudom miért van elhivatottságod arra,hogy minden oldalon leírod az egész filmet... leszokhatnál erről ....pont elég az ami a tartalom elveszed az élményt az emberektől ....

2 2

nil-nocere képe
Hozzászólások: 227
Hely:

1 1 nil-nocere ezt a véleményt írta 2021-07-27 21:31-kor:

Szvsz tök jó, hogy egy csomó mindent leírtál: így sokkal jobban felkeltetted az érdeklődést, mint az a semmitmondó filmismertető az elején. Köszi!
És nem is írtál le mindent: azt sem, hogy mivel idézi meg a vörös szemet és azt sem, hogy a három érintett előélete miért érdekes és hogyan kapcsolódik a történethez. A végtelen értelmét sem tudtuk meg tőled és azt sem, hogy ez most rossz vagy jó ómen-e. 

(((Mellesleg ez a klisélegenda, hogy ősi-nagyvarázsló-szétválaszt-és-így-megment-a-pokoltól-de-ostoba/kapzsi/tudatlan-uitód-megpróbál-összeereszteni-aztán-majd-a-hős-megvéd annyira-de-annyira gagyi és uncsi már, hogy minden második fantasy ezzel operál.  Pl. mi volt azelőtt, mielőtt szétválasztotta: talán itt volt a Földön a pokol? Nem hiszem, hogy jobban, mint most....))) 

1 1

piftake képe
Hozzászólások: 97
Hely: itthun

0 0 piftake ezt a véleményt írta 2022-01-10 13:35-kor:

ha fizetnének sem néznék koreai meséket.de azért köszi az infót.legalább tudom,min röhögném magam betegre.  :)

0 0


Részletes Kereső
A funkció használatához be kell jelentkezned!

×